Jocuri online Big Fish

Printre jocurile mele preferate sunt jocurile mystery, iar una dintre cele mai mari baze de date cu astfel de jocuri online este cea a celor de la Big Fish Games.
Compania Big Fish Games a fost fondata in 2002 de catre Paul Thelen si are in acest moment peste 600 de angajati. Toate jocurile produse de catre cei de la Big Fish pot fi jucate gratuit de proba, iar multe dintre ele au chiar si varianta completa gratuita.  Printre cele mai populare jocuri online ale celor de la Big Fish sunt jocurile Hidden Object si cele Mystery iar cele mai bune jocuri de acest gen pe care le puteti juca pe platforma celor de la Big Fish sunt:
• Shadow Wolf Mysteries: Cursed Wedding Collector's Edition – In acets joc trebuie sa il opresti pe lupul  Mephistus care a aparut in oras cautand razbunare pe Veronica si logodnicul ei chiar inainte de nunta. Iar pentru al opri trebuie sa dezlegi misterul care sta in spatele revenirii lui plimbandu-te pe strazile Parislui.
• Dark Parables: The Red Riding Hood Sisters Collector's Edition – trebuie sa joci rolul detectivului, sa o dobori Regina Lupilor si sa o eliberezi pe Scufita Rosie din locul unde este tinuta prizoniera.
• Unfinished Tales: Illicit Love Collector's Edition – o are ca personaj pe Degetica , care se pregatea de nunta perfecta cand Regina Corb i-a rapit printul. Degetica este inchisa intr-o temnita si trebuie sa iasa si sa isi salveze printul inainte ca acesta sa se casatoreasca cu Regina Corb.
• Shadow Wolf Mysteries: Bane of the Family – este un joc in care trebuie sa te intorci pe mosia familie si sa dezlegi blestemul care planeaza asupra familiei de multa vreme.
Pentru fanii acestui gen, jocurile oferite de catre cei de la Big Fish Games mi se par printre cele mai interactive, cu intriga cea mai bine elaborata si frumoase ca grafica. Este o placere sa dezlegi unul din misterele lor!
Daca vrei sa joci online intra pe site-ul http://www.jocurionlinehd.com.