I’ve got a ..ahm ..tatoo?!

Sa mai povestesc si ceva de mine. In linii mari, mai am o croaziera de insulele canare si dupa o taiam in Dubai ca s-a cam stricat vremea pe aici. De 3 zile se misca “barca” ca hopa mitica. O fi stomacul meu rezistent dar nervii nu ma mai tin mult. Iti creaza asa o stare de somnolenta de zici ca nu ai mai dormit de o saptamana. Zilele trecute era sa ma duc frumos la vale pe o punga. Nu pe orice punga, ci pe Punga Albastra. O intalnesti pe canapele, pe scari, pe mese, pe pereti, pe podea, in toalete, bufet, scrumiere, cosuri de gunoi o intalnesti acolo unde nici nu te astepti. Ea e punga care te salveaza sa nu te faci de ras dar in zadar. Intotdeauna se gaseste cate unu care iese din piscina si nu nimereste punga.
Mi-am facut 2 tatuaje.. sau 3 depinde cum le numeri si ma mananca de simt ca o iau razna. Dar sunt suuper sweet, asa ma mandresc cu ele cand sunt in costum de baie, uh. Poze cand se vindeca. Cum a fost? Sa vedem. La primul m-am speriat. Dupa ce tipa mi-a zis timp de 3 zile ca spera sa rezist durerii am zis ca ma taie acolo ca la macelarie dar nu a fost asa. Ce nu e atat de placut e sa auzi pistolul ala cum iti bazaie la spate pe coloana, in spatele urechilor si… mi s-a facut rau! Dar ce rau. In viata mea nu am mai fost mai alba la fata. Nici varul nu era mai alb ca mine, nu mai auzeam bine si imi venea puternic sa vomit. Am uitat sa precizez ca barca se misca. Bine ca mi-am revenit repede si am continuat. Pe la sfarsit ma luase somnu. Si pe bune va zic, nu m-a durut!!!! Intr-adevar e putin neplacut dar nu te taie nimeni! Mai nasol a fost zilele urmatoare, la dus, cu hainele, sa nu se atinga ..pf. Acum abia astept sa se vindece. Chiar zilele trecute am fost sus si am stat la soare si eram asa mandra.. tot ma foiam pe sezlong hihi. Sa nu aud chestia ca “e pentru toata viata” “daca te plictisesti”. Stiu atatea persoane aici cu fel si fel de tatuaje numai la noi e chestia asta. Ca de altfel si cea cu “daca nu tragi in plamani din tigara, faci cancer in gat”. Daca daca..
Apropo, tatuajul mi l-a facut o tipa lesbi pe nume Honey. Tare a? Super de treaba tipa oricum. Unul pe gat la spate si unul pe sold tot la spate, micute si sweet. Ca mine J))))
Si acum inchei aici ca e tarziu. Ma mai scarpin putin la tatuaje si gata ..Dumnezeule ce mancarime!!!!! Piscatura de tzantar e pantaloni scurti. Ma jur!
Noapte bunaaaa..

I missed you

Dragul meu blog.. niciodata nu am timp sa te verific si sa scriu dar mereu ma gandesc cat de mult te neglijez ..sper intr-o zi sa ma ierti. Dar nu e nimic, cand am sa ma intorc vom recupera timpul pierdut cu posturi noi, poze si filmulete noi. O sa fie minunat. Asta pana cand ne vom plictisi sau eu voi pleca din nou peste mari si tari.
Te pup si te iubesc!