Strazile din Bucuresti tot mai nesigure

Nu doar o data s-a intamplat ca Bucurestiul sa se transforma intr-un camp de lupta pentru cei care se cred stapanii lumii. Oameni nevinovati cad prada violentei si abuzurilor, fara ca sa fie cineva in preajma sa le sara in ajutor.

O astfel de drama i s-a intamplat si unei tinere de 23 de ani, care intr-o fractiune de secunda a devenit din om normal, neom. Un individ care se parea ca avea ceva de impartit cu tatal victimei, a tras cu un pistol in ochiul tinerei, pe care a mutilat-o pentru totdeauna.

Acum, fata trece printr-o perioada dificila a vietii ei este inca in stare de soc dupa evenimentele petrecute. Tanara a fost externata, iar aceasta a fost audiata pentru a-si spune si punctul ei de vedere in fata procurorilor care investigheaza cazul grav.

Medicii spun ca ochiul a fost afectat grav si ca victima nu va mai putea vedea vreodata cu acesta.

Acum cand situatia prin care trece este atat de devastatoare, victima a mai primit o lovitura. De aceasta data din partea prietenului ei. Din cauza desfigurarii si a starii grele prin care trece tanara, acesta s-a hotarat sa o paraseasca, cu toate ca victima avea acum nevoie de iubire si acceptare mai mult ca niciodata.

Pana se va face lumina in acest caz, medicii vor incepe reconstructia ochiului distrus in vederea punerii unei proteze ce va avea un rol estetic.