Alimente pe care le poti manca in restaurante fara sa te ingrasi

Obezitatea este una dintre problemele de sanatate care a atins cote alarmante pe intreg globul, iar Romania nu face exceptie. Asa ajungi intr-unul dintre restaurantele din sector 4 sa comanzi o salata dietetica. Insa cercetatorii au efectuat diverse studii si au constatat cu uimire ca exista alimente gustoase pe care le poti consuma fara sa iti faci griji cu privire la greutate.

Inghetata poate alcatui o intreaga masa dietetica, conform cercetatorilor italieni. In functie de ingredientele pe care le contine, inghetata este plina de proteine si grasimi, care pot inlocui o intreaga masa din punct de vedere caloric. In traducere, data viitoare cand va aflati in unul dintre restaurante sector 4 puteti alege o cupa de inghetata in locul mesei de pranz.

Un studiu interesant a aratat ca se poate slabi daca mananci la micul dejun prajituri. O echipa de cercetatori cu mult simt al umorului a efectuat un studiu asupra unui grup de persoane supraponderale care au mancat prajituri la micul dejun. Spre surpriza tuturor, acestia au inceput sa slabeasca. Chiar daca acest tip de mancare nu este notat in meniul pentru micul dejun multor restaurante din sectorul 4, nu strica sa incerci o dieta dulce pentru o vreme.

Lista alimentelor care nu te-ai astepta sa iti pastreze silueta continua cu ardei chilli, pe care ii poti comanda in numeroase restaurante sector 4. Salata cu chilli, mancarea cu chilli, chiar si bauturi cu chilli, toate sunt recomandate atunci cand incerci sa slabesti. Vechii maiasi foloseau ardei chilli pentru a trata durerile de stomac. In zilele noastre nu il mai folosim in scop medical, insa multe crème anti dureri musculare contin extracte de chilli.

Daca ideea de a comanda o inghetata sau o prajitura cu ciocolata la restaurant atunci cand tii dieta nu te atrage, poti ramane la meniul oferit de restaurante sector 4 si la specialitatea zilei.