Tablete, capsule sau pulbere?

Acest lucru este de multe ori o mare problema pentru persoanele care doresc sa utilizeze tratament cu vitamine, deci sa ne uitam la fiecare posibilitate pe rand.
Tabletele - incep sub forma de pulbere si sunt comprimate la dimensiunea lor finala intr-o masina de tabletare. Ele pot avea un aditiv de colorare, precum si ceva pentru a le ajuta sa nu se sfaramiteze.
In plus, ele pot fi voluminoase si greu pentru unii oameni sa le inghita. Cu toate acestea, cele mai multe vitamine sunt livrate sub forma de tablete, astfel ca un producator bun va depasi cele mai multe dintre aceste obstacole si un bun practicant in cunostinte va depasi aceasta forma.
Capsulele - O pulbere de vitamina poate fi turnata intr-o capsula pentru a o face mai usor de inghitit si a genera o utilizare mai eficienta a acesteia. Capsula, de obicei, este produsa din gelatina, care este facuta sa fie de nedorit sau imposibila pentru vegetarieni. Din moment ce vegetarienii sunt o mare parte din piata de sanatate si wellness, acest lucru nu este o practica in afaceri de mare succes. Mai multe tipuri de capsule sunt fabricate din materii vegetale in zilele noastre si sunt numite vegicaps.
Prafurile – Acestea au cea mai mica proportie de vitamine, deoarece cantitatea de praf din care se fac dozele este atat de mica incat nu este practica. Deci, aceasta exclude cele mai multe substante nutritive, dar unor oameni le place foarte mult posibilitatea de a evita tabletele si capsulele.