Arta crearii de bijuterii se invata

Sigur ca importanta hainelor in garderoba unei femei si in viata acesteia, la fel ca si importanta pantofilor, este indiscutabila. Insa, pentru multe dintre doamne, accesoriile sunt absolut indispensabile si elementare. Exista femei care nu concep o tinuta fara un accesoriu definitoriu pentru ea, la fel cum exista femei care aleg sa poarte doar un inel sau verigheta si un ceas ca singure accesorii. Pentru primele dintre doamnele despre care vorbeam, bijuteriile sunt un must have care da valoare unei tinute si indiferent cat de multe bijuterii ar avea, niciodata nu vor da inapoi de la a-si innoi colectia. Si de ce nu, de la a-si crea propriile bijuterii.

Arta margelitului sau arta crearii de bijuterii nu este o disciplina usoara, insa cu ceva imaginatie, talent si putina munca, orice doamna isi poate crea cateva exemplare de bijuterii unice, originale cu care sa se poata lauda ca sunt creatie proprie. Le vine in ajutor in acest scop o adevarata colectie de accesorii bijuterii, margele si pietre semipretioase de la http://www.gemsale.ro, care pot arata superb imbinate in stiluri cat mai variate. Pentru insirarea margelelor va fi nevoie de unelte speciale pentru margelit, de guta, snur sau fir, la fel cum pentru inele cercei sau coliere va fi nevoie de alte accesorii speciale, preferabil din argint, disponibile si ele la Gemsale.

Pentru un plus de informatii in materie si pentru insusirea unor tehnici speciale pentru crearea bijuteriilor, tot la Gemsale exista si carti pe aceasta tema, care pot fi comandate foarte simplu si care pot fi de un real folos. La fel si informatiile despre fiecare piatra semipretioasa in parte, astfel incat daca tot va ganditi la crearea unor bijuterii unicat sa stiti care dintre pietre va sunt sau nu benefice, care atrag energii pozitive sau care se potrivesc zodiei celei care va purta bijuteria.