Utilizarea de zeolit silicic

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca in prezent foarte multe produse de farmacie sunt obtinute prin cai chimice foarte riscante si medicamentele in general prezinta si reactii adverse ale unor pacienti, fiind chiar daunatoare. Atunci cand citim prospectul unui medicament, vedem la final sau incadrat in prospectul cu pricina, cateva consecinte enumerate in cazul unui supradozaj cu acel medicament.

Poate ca multi s-ar grabi sa spuna ca daca este un produs pentru sanatate ar trebui sa actioneze asupra sanatatii daca luam mai mult din el, sa actioneze mai repede si mai mult timp, insa nu este deloc asa. Acest lucru se intampla in cazul in care consumati produse naturiste, de exemplu ceaiurile sau plantele din natura. Trebuie totusi sa subliniem si faptul ca orice produs in exces dauneaza, cum zice si o vorba din popor "ce-i mult, strica!" mai ales consumat in cantitati industriale. Daca de exemplu bem mai mult de 10 cani de ceai negru pe zi atunci putem sa suferim de agitatie, de anxietate, de lipsa de somn si stari febrile. Cafeaua la fel, provoaca in plus palpitatii si ataca si calciul din organism. Insa in cazul in care consumam aceste produse moderat ele ne fac numai bine. De retinut este ca orice produs, de orice natura ar fi el trebuie consumat moderat si mai ales medicamentele trebuie consumate numai la indemnul medicului si dupa reteta prescrisa de el. Zeolit Silicic pe de alta parte are si el unele reguli de baza ce trebuie respectate, precum ar fi consumul sau impreuna cu cel putin doi litri de apa sau de lichide pe zi, pentru o perioada de cel putin sase luni de zile, ca sa dea roade.

Zeolit Silicic poate sa fie consumat sub forma de pulbere ceea ce il face si mai permisibil in organism si actioneaza mult mai repede, iar el are ca si origini medicina rusilor, populara, insa si medicina asiatica.