Organizarea nuntii

Orice fata viseaza inca de mica sa imbrace rochia de mireasa si sa aiba parte de o nunta perfecta, ca in povesti. Insa, organizarea unei nunti nu este atat de simpla pe cat ne imaginam. Exista cateva reguli pe care ar fi bine sa le respectam, altfel totul va fi un dezastru. Pentru a avea ordine in ganduri si pentru a nu ne pierde prin detalii, intotdeauna este bine ca viitoarele mirese sa isi aleaga un caiet mare in care sa ne punem tot felul de poze cu ideile pentru o nunta de vis.

Din multimea de poze si idei este bine sa alegem doar una, dar celelalte nu sunt de aruncat. In cazul in care ceva nu merge bine, putem schimba tematica nuntii. Intr-un final, apare cea mai grea sarcina. Alegerea rochiei de mireasa. Aici trebuie sa ne alegem foarte bine prietenii care ne vor insoti in acele zile de alergatura. Prea multe persoane, vor duce la prea multe pareri, iar atunci vom deveni confuze. Prietenii care doresc sa dea o mana de ajutor in alegerea rochiei de mireasa trebuie neaparat sa fie cei mai sinceri. Lenjeria intima pe care o vom alege pentru ziua nunti trebuie aleasa si ea cu mare grija.

Atunci cand ne organizam nunta este cel mai important sa nu o facem de una singura. Insa, pentru a avea o nunta ca in povesti, organizarea fiecarui detaliu cat mai din timp este foarte importanta.