Afa Stem Complex - regenerare din interior pentru organism

Algele albastre-verzi, desi nu foarte populare in randul marii mase a populatiei reprezinta unul dintre alimentele cele mai bogate in nutrienti de pe intreaga planeta. Dintre aceste alge doua sunt mai cunoscute si, in consecinta, mai consumate. Vorbim despre spirulina si despre alga Aphanizomenon flos-aquae (mai cunoscuta drept AFA). Ambele, atat spirulina cat si AFA au statutul de super-alimente datorita concentratiei foarte ridicate de proteine, vitamine si nutrienti pe care acestea le contin.

Cele mai multe produse realizate din alge albastre-verzi contin AFA recoltat din sudul statului american Oregon, in perioada vara-toamna, intre lunile iunie si noiembrie. Alga este filtrata si apoi purificata prin centrifugare, apoi racita si inghetata sau deshidratata la temperaturi foarte scazute si apoi folosita ca si pulbere. Algele albastre-verzi reprezinta 70% proteine vegetale si contin niveluri ridicate de beta-caroten. Un alt punct forte al acestor alge, despre care din pacate se stiu mult prea putine, este acela ca puterea lor rezida in concentratia foarte mare de nutrienti – peste 65 de vitamine, minerale si enzime si spectrul complet de 8 aminoacizi esentiali, toate aceste componente fiind foarte usor de absorbit de catre organismul uman. De asemenea, AFA (Aphanizomenon flos-aquae) contine si clorofila cea mai activa din punct de vedere biologic. Acesta este si motiul pentru care medicina traditionala se foloseste de aceste super-produse pentru vindecarea sau ameliorarea unor boli sau afectiuni care de-a lungul timpului s-au dovedit adevarate provocari si borne de netrecut pentru medicina alopata. Astfel, unul dintre produsele naturale 100% care imbina beneficiile AFA si ale spirulinei, combinate in acelasi timp cu beneficiile unei alte alge de asemenea de apa dulce – Chlorella – este Afa Stem Complex, un adevarat stimulator al sistemului imunitar, dar si un stimulator al productiei de celule stem adulte, un antioxidant renumit si un stimulator al regenerarii celulelor nervoase.

Pe de alta parte, Afa Stem Complex reuseste prin compozitia sa sa favorizeze necrozarea formatiunilor tumorale, reusind astfel sa opreasca evolutia a diferite tipuri de cancer, iar in acelasi timp este un bun radioprotector si chemoprotector. Insa ceea ce este extrem de important si apreciat la Afa Stem Complex de la http://cufarulnaturii.ro sunt rezultatele extrem de favorabile intr-un domeniu nou: stimularea producerii de celule stem. La adulti celulele stem au functia de a repara celulele afectate din diverse motive din intregul organism. Din nefericire, insa, pe masura ce avansam in varsta, celulele stem au o capacitate mai redusa de a se regenera si sunt mai vulnerabile la stresul oxidativ. Aceasta are ca rezultat faptul ca organismul este mult mai putin capabil sa se repare prin forte proprii. Studii dintre cele mai amanuntite, desi de ultima generatie, au scos in evidenta faptul ca un extract de etanol din AFA poate contribui la proliferarea celulelor stem umane, ceea se se traduce prin aceea ca administrarea de produse pe baza de AFA poate face ca organismul uman sa se refaca mult mai rapid din interior, prin intermediul celulelor stem.

In plus, AFA Stem Complex a dat rezultate foarte bune folosit ca adjuvant in refacerea dupa tramatisme sau interventii chirurgicale diverse, hepatite virale A, B, C, deficiente imunitare, leucemii, dar si in tratamente invazive pentru cancer de diverse tipuri (chimioterapie, radioterapie), etc.

Organizarea nuntii

Orice fata viseaza inca de mica sa imbrace rochia de mireasa si sa aiba parte de o nunta perfecta, ca in povesti. Insa, organizarea unei nunti nu este atat de simpla pe cat ne imaginam. Exista cateva reguli pe care ar fi bine sa le respectam, altfel totul va fi un dezastru. Pentru a avea ordine in ganduri si pentru a nu ne pierde prin detalii, intotdeauna este bine ca viitoarele mirese sa isi aleaga un caiet mare in care sa ne punem tot felul de poze cu ideile pentru o nunta de vis.

Din multimea de poze si idei este bine sa alegem doar una, dar celelalte nu sunt de aruncat. In cazul in care ceva nu merge bine, putem schimba tematica nuntii. Intr-un final, apare cea mai grea sarcina. Alegerea rochiei de mireasa. Aici trebuie sa ne alegem foarte bine prietenii care ne vor insoti in acele zile de alergatura. Prea multe persoane, vor duce la prea multe pareri, iar atunci vom deveni confuze. Prietenii care doresc sa dea o mana de ajutor in alegerea rochiei de mireasa trebuie neaparat sa fie cei mai sinceri. Lenjeria intima pe care o vom alege pentru ziua nunti trebuie aleasa si ea cu mare grija.

Atunci cand ne organizam nunta este cel mai important sa nu o facem de una singura. Insa, pentru a avea o nunta ca in povesti, organizarea fiecarui detaliu cat mai din timp este foarte importanta.

Uita de cosmarul mutatului cu o firma de transport mobila din sectorul 5

Pe vremuri, regretatul Stefan Banica avea o melodie-cuplet exceptionala, „Gioconda se marita”. Povestea era simpla: Gioconda se casatorea asa ca trebuia sa fie si ea la casa ei. Mai prost era ca voia sa se mute intr-un bloc din alt cartier, la etajul 9, posibil prin sectorul 5, „la cativa pasi de cer”. Banii tot curgeau spre tiganii angajati la carat mobila, asa ca saracul Banica ramanea aproape falit cand ajungea la etajul 9. De nu vreti si voi sa aveti parte de acelasi scenariu de cosmar, apelati cu incredere la o firma de transport mobila sector 5.

Printre cele mai cunoscute firme specializate in transport intern si international de marfa si mobila se afla si http://transportsigur.ro, niste asi ai mutatului cu o experienta de 10 ani si rezultate notabile. Cu o echipa bine pusa la punct si organizata, transportsigur.ro se ocupa cu rapiditate si maxima seriozitate de transport mobila sector 5. La garsoniera, apartament sau cladire de birouri, mobila ta va ajunge in cel mai scurt timp la destinatie, in siguranta si cu garantia unor mijloace de transport special construite. Vorbim aici de dubele si autoutilitarele cu lift la spate si, in caz de nevoie, lize electrice pentru piesele de mobilier mai grele dar si mai sensibile. Toate masinile din dotarea firmei de transport pot duce dintr-un loc intr-altul mobila de pana la 3.5 tone, sunt dotate cu GPS si au sistem de telecomunicatii impecabil. Mobilitatea crescuta a mijloacelor de transport mobila sector 5 le face sa se deplaseze foarte rapid pe strazi sau sosele si sa ajunga la destinatie mai repede decat ai putea crede. Mai mult de atat, soferii profesionisti stiu sa organizeze in detaliu ruta si transportul astfel incat tu sa fii multumit pe deplin, pretul fiind foarte bun raportat la calitatea serviciilor oferite.

Orice neclaritate sau informatii despre transport pot fi obtinute de la departamentul de asistenta si consiliere, unde intrebarile tale vor fi tratate cu maxima seriozitate si rapiditate. Alege http://transportsigur.ro si spune-i „Pa!” oboselii si stresului inutil.

Consulta zeci de cereri de deviz in constructii doar pe deviz-gratuit.com

Afacerea ta nu mai merge asa de bine? Gasesti cu greu clienti si profitul intarzie sa apara? Invata cum sa folosesti Internetul in avantajul tau si apeleaza la www.deviz-gratuit.com, portalul numarul 1 de intermediere intre firme si clienti. Dezvoltat de SC AVENIR CONCEPT SRL, deviz-gratuit.com s-a remarcat pana acum prin promptitudine si calitatea serviciilor oferite sutelor de colaboratori, indiferent de ce parte a baricadei sunt – persoane fizice, firme sau clienti. Complet gratuita, inscrierea pe www.deviz-gratuit.com iti aduce instant zeci de clienti si cereri deviz constructii actualizate permanent. Nu trebuie decat sa completezi formularul online de inregistrare, sa precizezi aria geografica si domeniul in care activeaza firma ta si serviciile tale vor fi promovate rapid si eficient.

Pentru fiecare deviz constructii facut de clienti, echipa de profesionisti va trimite cate 5 oferte de prestare servicii adaptate necesitatilor clientilor, printre care se va afla si a ta. Odata ce un client v-a ales oferta, veti fi notificat si veti discuta direct cu el la telefon, dupa o notificare pe e-mail si stabilirea termenilor colaborarii. Daca baza de date gratuita cu cereri de deviz constructii, de exemplu, nu va este suficienta puteti solicita contra cost una detaliata, astfel incat alegerea clientilor sa fie cat mai rapida. Toate detaliile financiare le vei primi de abia dupa inscrierea gratuita, insa documentatia gratuita de pe site este suficienta pentru a sti daca ai sau nu ai nevoie de serviciile de intermediere. Important de stiut ca datele de contact ale solicitantului nu vor fi vizibile.

Comisionul perceput pentru intermediere este 0, asa ca nu se pune problema de costuri ascunse si bani in plus cheltuiti fara voia ta. Orice nelamurire ai call-center-ul www.deviz-gratuit.com iti sta mereu la dispozitie pentru a intelege perfect toate detaliile intermedierii. Doar in acest fel afacerea ta va fi promovata gratuit, eficient, publicitatea locala sau regionala fiind si ea gratuita, iar profitul va deveni o obisnuinta in registrul contabil.

Ultimele locuri vizitate

Am avut 6 saptamani pline. Sase saptamani in care am calatorit in vreo 100 de localitati, in sase judete si am vazut cam toate formele de relief posibile. Ca sa fiu mai clara voi face o lista cu locurile despre care nu se mediatizeaza in exces sau poate deloc insa sunt absolut fantastice de vazut si de admirat pentru - macar cateva minute. Aceasta lista incepe cu:
1. Dunarea pe la Harsova - zona Ghindaresti - absolut magnific, pacat ca am vazut pe timp de umbra, adica era noros cerul, dar am ajuns la concluzia ca dunarea fiind intunecata parca impune o oarecare intunecime zonei in care se intinde.
2. Plaja Corbu - aici nu va recomand sa mergeti pentru ca locul e perfect asa cum e - adica cu puitni oameni. Sincer nu as vrea sa ajung acolo si sa vad gratare si chefuri sau ochelari de msuca si umbrelute. E magnifica zona, salbatica si e chiar langa un punct de tragere militar asa ca nu vreti sa va riscati viata.
3. muntii Macin - din judetul Tulcea - nu au o altitudine decat de vrei 400 si ceva de metri ceea ce ii face sa fie si mai speciali avand in vedere sunt mici. Cand te urci pe ei insa privelistea e absolut incantatoare.
4. manastirea Cocos - tot de prin judetul Tulcea, intr-un spatiu izolat - la poalele muntilor, un loc absolut superb pentru relaxare
5. Micul Golf din 2 mai, o plaja candva pustie, acum cam aglomerata de gunoaie.
6. Vulcanii noroiosi - Buzau
7. Murighiol - in Delta Dunarii
8. Lepsa din drum de la Soveja, unde am vauzt caprioare salbatice in padure, veverite si un urs, noroc ca asta era departe
9. Rezervatia naturala Focul Viu de la Andreiasu de Jos
10. Cascada Putna - desi nu e tocmai impresionanta - locul in care se afla te facsineaza.
11. Odobesti - Jaristea - zone superbe
12. Mica Balta a Brailei
13. Stancuta - un loc plin cu verdeata
14. Localitatea Niculitel - intre muntii Macin
15. Orasul Tulcea care are o faleza superba
16. Viile de la Panciu
17. Podul de la cernavoda
18. Centrul de la Cernavoda - care este foarte ferches - cum imi place mie sa zic
19. Priza Dunarii de la Galati
20. Vama Veche care era foarte frumoasa dupa ploaie, pustie, fara tot felul de nebuni care sa iasa pe strazi si pe plaja, beti si sa faca scandal, ca scumpa totusi...avand in vedere ce era inainte.

Curatarea pieselor, floare la ureche cu noile sisteme tehnice de curatare

Procesul de productie este deosebit de important, insa si mai importanta e forma finala a pieselor sau produselor care ies de pe linia de productie. Printre alte operatiuni la care sunt supuse diferitele produse se afla si sablarea si spalarea pieselor, cu ajutorul unor sisteme tehnice de curatare.

Daca e sa ne referim la sablare, una dintre operatiunile pe care le putem face cu niste sisteme tehnice de curatare, prima data cand a fost obtinut un brevet de inventie pentru acest procedeu a fost in 1870. Pe scurt, sablare nu e altceva decat finisarea/curatarea pieselor unui produs final, sa zicem, prin procese abrazive ce implica impingerea cu putere a aerului si a unor agenti abrazivi inspre piesa de curatat. Agentii abrazivi pot fi fie de natura metalica, fie naturala-de exemplu, nisip. Adesea, sablarea precede vopsirea pieselor, desfasurandu-se doar in medii controlate, ferite de contactul cu oamenii, pentru ca aerul sub presiune si nisipul pot sa fie foarte perioculoase daca ajung in apropierea unui individ. Astfel de sisteme tehnice de curatare gasim prin companiile metalurgice, pe santiere navale dar chiar si prin gospodarii unde e nevoie de curatare rapida, de calitate. Dar curatarea prin metode abrazive nu e un proces inventat de om. Natura, asa cum o vedem noi, cand mai puternica, cand dand semne de slabiciune, a „inventat” sablarea „naturala”, de pilda, cu mii de ani inaintea noastra, a oamenilor.

Observam prin multe locuri ferite de actiunea distructiva a omului anumite eroziuni ale solului produse de vant sau chiar a formelor de relief care pana atunci au fost neatinse. Asta dovedeste ca, poate, omul s-a inspirat din natura atunci cand a avut nevoie sa faca anumite lucruri in industrie si nu a stiut cum. In plus, multe procese si procedee industriale au un corespondent in natura, unde apar in mod natural, rezultatul fiind asemanator.

Locuri de munca „sarite de pe fix”

Doctorul broastelor raioase. Doctorul broastelor era un practitionist al unei „magii medicale” din vestul Angliei secolului al XIX-lea. Ei vindecau o boala de piele foarte urata, scrofuloza dar si pe cele aparute din pricina vrajitoriei. Tratamentul consta in punerea unei broaste raioase vii sau piciorul uneia intr-un saculet de muselina si agatarea saculetului de gatul bolnavului. Slujba presupunea colectii impresionante de broaste raioase si operatii dupa operatii pentru a smulge picioarele broastelor saltarete. Haitas de caini. Fisa postului pentru omul care avea acest loc de munca era sa goneasca cainii din curtea bisericii si din imprejurimi pentru a nu tulbura slujbele.

Prin secolele al XVI-lea-al-XIX-lea, era normal pentru catei sa ii acompanieze pe stapani la slujba. Daca catelusii incepeau sa se agite si sa latre, haitasul de caini trebuia sa-i dea afara si sa-i linisteasca cu ce putea. Aveau un fel de bici sau niste clesti de lemn cu care ii scoteau din biserica. Erau platiti pentru fiecare caine linistit iar platile erau inregistrate in anuarele bisericilor engleze. Hot de cadavre. In Anglia, furtul cadavrelor se pedepsea foarte bland, doar cu o mica amenda. Asa ca s-au furat cadavre la greu si au fost vandute scolilor de medicina din Europa. O metoda foarte usoara de a scoate cadavrul din sicriul ingropat era sapatul in capatul mormantului proaspat, cu o spada de lemn. Cand se ajungea la sicriu, acesta era spart, iar mortul era legat cu ata si tras din sicriu pana la suprafata. Aveau grija sa nu fure bijuterii sau haine ca sa nu aiba probleme cu legea. Intre 1827, 1828, cativa hoti de cadavre au inceput sa omoare oameni in loc sa dezgroape unii deja morti, pentru ca decedatii „proaspeti” se plateau mai bine. Din 1832, se puteau dona pentru studierea anatomiei umane. Si asa businessul cu cadavre a mers struna ani buni. „Piuator”/”Impaslitor”.

Inainte de a fi prelucrata, lana trebuie curatat de uleiuri, mizerie, impuritati si sa fie ingrosata. Piuatorii, cei care se ocupau de curatare erau sclavi. In Roma Antica, piuatorii stateau in cilindri plin cu urina si haine care le ajungeau pana la glezne. Cum urina era importanta pentru curatarea lanii, ea era taxata-era sursa importanta de saruri de amoniu, folosita pentru curatarea si albirea rufelor. In Evul Mediu, urina a fost scoasa din procesul de curatare a lanii.