Cum sa alegi corect cauciucuri de iarna online?

De cand Internetul ne-a cucerit vietile, totul pare mai usor daca e facut online. Cumparaturile se fac din doua click-uri, transferurile bancare dintr-un click, platite sunt automate. Asa ca de ce sa nu cumparam si cauciucuri de iarna tot online, nu? E simplu, usor de facut, iti vin acasa imediat, nu stai sa cari de ele, sunt de calitate, preturile sunt mai mici decat in magazinele offline. Insa pe online e putin mai complicat de ales cauciucuri iarna care sa se potriveasca masinii tale.

Ca sa nu gresesti si sa ramai si cu banii dati si cu cauciucurile in garaj, trebuie sa te uiti atent pentru ca anvelopele sa mearga puse pe jantele de la autovehiculul tau. Cand alegi cauciucuri iarna online trebuie sa tii cont de dimensiunile inscrise pe cauciucurile vechi sau de marimea jantei. Nu te increde in certificatul de inmatriculare, pentru ca te poate insela la dimensiuni. Analizeaza janta si vezi exact ce dimensiuni are. In plus, ai grija ca dimensiunea sa apara si pe talonul masinii, nu numai in cartea masinii, altfel esti pasibil de amenda. Nu multi stiu ca din 2012 eticheta de franare, consum si zgomot este obligatorie si apre pe cauciucuri iarna, asa ca urmareste acest detaliu cand comanzi online. De preferat sa cautati cauciucurile cu protectie la janta pentru a rezista janta la zgarieturi sau lovituri puternice cauzate de pietre, de anumite bucati de gheata poate. Si mai important e sa ai un cauciuc de marca, pe care sa te poti baza.

Pe anvelopex.ro, magazin online cu tot ce iti trebuie pentru a-ti echipa masina de iarna-anvelope, jante, accesorii, gasesti cele mai bune cauciucuri de iarna, la preturi mici in comparatie cu celelalte de pe piata, jante din otel sau aliaj de o calitate exceptionala. Livrarea e rapida, comanda se preia si telefonic iar garantia calitatii e asigurata.

Mituri despre Ebola si raspandirea ei

I-am facut fata si in trecut, il invingem si acum. In 2008, Michelle Barnes s-a intors din Uganda fara sa stie ca a adus cu el si un alt pasager mai putin obisnuit. Ascuns bine in corpul sau era un „verisor” de-al Ebola, virusul Marburg, cu o rata a mortalitatii asemanatoare si simptomatica similara. Pe masura ce simptomele se manifestau, Barnes a venit in contact cu 260 de oameni din Colorado. Ghiciti cati s-au imbolnavit? Niciunul. Barnes a supravietuit si el si nu a infectat pe nimeni. Nici macar nu a stiut ca e infectat decat dupa cateva luni. In Olanda, o alta femeie a adus acelasi virus tot din Uganda.

Nici atunci nu a aparut nici un alt caz de infectie cu virusul, desi 64 de persoane au venit in contact cu ea. De obicei, virusul Marburg e „prietenos” si nu ucide pe nimeni, numai are darul de a speria rau lumea. Numarul mortilor din pricina lui este mai mic comparativ cu cei care isi pierd viata din cauza astmului. Infrastructura medicala de azi e excelenta. Dincolo de a fi focarul infectios al Ebola, oare ce au in comun Sierra Leone, Guinea si Liberia? Infrastructura medicala e la pamant. Ingrijirea medicala e zero barat, pacientii stau trei in paturi, apa si electricitatea sunt vazute rar prin spitale, precautii serioase nu se iau, iar pacientii stau netratati daca nu isi permit medicamentele.

In Liberia, spitalele nu au nici macar echipamente puse la punct. Cum sa nu se raspandeasca Ebola in asa mizerie, nu? In Vest, lucrurile sunt total diferite. Germania are sapte spitale complet echipate pentru a lupta cu Ebola. Marea Britanie investeste masiv in sistemul medical si e mereu in alerta. America e si ea pregatita oricand sa faca fata Ebola cu spitale exceptionale, dotari moderne si bani garla de la guvern pentru sistemul medical.

Alegeti un avocat specializat in imobiliare din Timisoara

Piata imobiliara a cunoscut fluctuatii imense imediat dupa declansarea crizei economice si in Romania. De la preturi astronomice s-a ajuns in cateva luni la preturi derizorii pentru apartamente care pana nu demult erau considerate un lux. In afara de preturile cu mult sub normalul imobiliar, criza a afectat si modul in care opereaza brokerii imobiliari. De multe ori cumparatorii sau vanzatorii nu stiu de o clauza care nu e de partea lor, li se ascund anumite detalii pana la vanzare sau cumparare, autorizatiile de constructie nu sunt intotdeauna in regula.

In acel moment niste avocati din Timisoara pot solutiona orice conflincte de natura legala. Daca sunteti din Timisoara si aveti nevoie de un avocat imobiliare Timisoara atunci Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii (avocatul-meu.ro) este solutia cea mai buna pentru dvs. Avocatii cu peste 16 ani experienta, specializati si in piata de tranzatii imobiliare, pot verifica pentru dvs. tot ce tine de o tranzactie imobiliara – acte, eventuale litigii si natura lor, revendicari si legalitatea lor. Dupa ce se va clarifica situatia existenta inainte de semnarea contractului, respectivul avocat imobiliare Timisoara va va ajuta cu negocierea si redactarea contractelor de antrepriza si subantrepriza in constructii sau a celor de vanzare cumparare. O atentie sporita va fi acordata si clauzelor contractuale. Un avocat bun timisoara de la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii va negocia la sange clauzele contractuale si va incerca sa le elimine pe cele care nu sunt favorabile clientului. In cazul contructiei, avocat imobiliare Timisoara va obtine documentatia si autorizatia, va inregistra in cadastru noua constructie si se va ocupa si de documentatia de apartamentare divizare.

Pe langa toate aceste servicii, un avocat bun timisoara va analiza situatia imobilelor si investiilor imobiliare in vederea obtinerii altor autorizatii si aprobari. Nu in ultimul rand, acelasi avocat care se ocupa de imobiliare poate sa va ofere asistenta juridica pentru revendicari si retrocedari, poate redacta actiuni in justitie si va poate reprezenta la proces.

Modalitati prin care tehnologia ne-a afectat creierul

Teoria „cultivarii”. Televiziunea ne afecteaza modul in care gandim. Nu prea suntem asa de buni in a diferentia realitatea de fantezie. Conform unor teorii foarte populare din comunicare, televiziunea prezinta imagini ale unei lumi care nu reflecta realitatea: droguri, violenta, saracie, ura, toate la superlativ. Pe masura ce urmarim aceeasi si aceeasi proiectie a realitatii, telespectatorii, oamenii chiar incep sa integreze aceste imagini deformate in perceptia personala asupra realitatii. Iata, asadar, esenta teoriei cultivarii.

Efectele negative ale acesteia ajung pana intr-acolo incat se formeaza opinii si credinte foarte puternice bazate pe o viziune distorsionata a lumii. Desi a fost contestata, teoria in sine a fost aprobata de-a lungul timpului si de alte experimente. Camerele digitale au schimbat modul in care luam parte la evenimente. In trecut, daca voiai sa faci o fotografie, trebuia sa pui in aparatul foto urias un film pe care puteai imortaliza pana la 20 de imagini. Developarea lor era un chin care presupunea existenta unei camere intunecate, indemanarii si rabdarii, asta daca nu cumva greseai si distrugeai filmul expunandu-l la lumina… Un rolfilm in plus la un eveniment important era un must-have. In prezent, camerele digitale care pot stoca mii de poze au anulat toate problemele din trecut. Daca fotografiile sunt proaste se pot sterge, se pot reface, se poate adapta lumina, exista filtre etc.

Ca urmare, multi oameni petrec mai mult timp impreuna la evenimente, concerte, petreceri stiind ca upload-ul si fotografiatul sunt niste actiuni care tin nu mai mult de cateva secunde. Steve Coburn, un doctorand care a studiat fenomenul, a explicat ca participantii la concerte sunt disperati dupa a impartasi si prietenilor experienta „cool” de acolo, prin poze postate pe diferite site-uri. Evenimentul devine dintr-odata o forma de actualizare a sinelui si pozele sunt uploadate pe retelele de socializare tocmai pentru a expune imagine proiectata, pozitiva, a sinelui.

Cucereste-i inima iubitei tale cu bijuterii din argint

Femeile sunt greu de impresionat. O stim cu totii, nu-i asa? Barbatii fac tot ce le sta in putinta pentru a le aduce zambetul pe fata si o soapta fierbinte de amor sincer si fara interese. Daca sunteti in pana de idei si cuvintele sau poeziile nu va mai ajuta de mult puteti apela la bijuterii. Cu siguranta femeile adora bijuteriile si asta le va impresiona macar pentru o intalnire in doi si cateva impresii schimbate.

Cele mai rafinate, care mai au ceva cunostinte si simt estetic, vor lua in serios o propunere de prietenie insotita si de niste bijuterii din argint 925, poate si cu cu SWAROVSKI® ELEMENTS, un brand premium al celebrei firme producatoare de pietre pretioase Swarovski. Printre cele cateva locuri din online de unde puteti achizitiona bijuterii din argint 925 se numara si magazinul online secundar.ro. Oferta variata cuprinde bratari din argint 925 cu diferite forme, cercei din argint, inele din argint, toate cu SWAROVSKI® ELEMENTS de o frumusete iesita din comun, exact ca persoana iubita. Tot din gama bijuterii din argint 925 puteti sa-i luati viitoarei neveste lantisoare din argint lucrate cu grija si finete, coliere, pandantive sau seturi din argint cu SWAROVSKI® ELEMENTS. Indiferent ce comandati, toate produsele au garantie 6 luni, se ambaleaza in cutie cadou cu certificat de garantie si eventual specificatiile producatorului adunate-n cartea tehnica a produselor.

Comanda poate fi facuta online, prin completarea formularului pentru comenzi, telefonic, unde un operator va prelua toate datele comenzii, prin e-mail, pe adresa de e-mail contact@secundar.ro sau direct pe chat-ul disponibil pe site, in coltul dreapta-jos. Livrarea se face fie prin curier rapid, fie prin Posta Romana, in sistem ramburs. Astfel, bijuteria comandata va ajunge la dvs. in siguranta, rapid – maximum 48 de ore, prin curier - chiar inaintea evenimentului important pentru relatia dvs.

Cainii care au dat totul pentru viata stapanilor

Sunt cei mai buni prieteni ai omului. Desi nu pot vorbi, de multe ori inteleg infiorator de bine emotiile si pericolele la care se expun stapanii lor. Cateii, caci despre ei vorbim, sunt niste fiinte pe cat de dragalase, pe atat de inteligente si de devotate stapanilor care ii ingrijesc si le ofera un confort de care multi confrati de-ai lor nu se bucura.

Mai jos veti face cunostinta cu cativa caini-eroi, care si-au dat viata pentru a o salva pe cea a stapanilor lor sau pe cea a membrilor familiei stapanilor, de la un boxer care a salvat viata micutului unui nevazator, pana la un pitbull, da, ati auzit bine, un pitbull care a salvat viata a doua femei confruntand o cobra... Simon, catelul-ghid. In septembrie 2013, Dave Furakawa, un barbat cu probleme de vedere si fiul sau de doar patru ani se deplasau catre o unitate de invatamant cand un Chrysler rosu a patruns intr-o intersectie cu o viteza ametitoare. A ignorat semnul Stop si s-a indreptat in tromba catre tatal si fiul care mergeau linistiti. Totul ar fi putut deveni rapid scena unei tragedii daca nu era in preajma Simon, cainele-ghid al barbatului. Cainele si barbatul au fost loviti, insa cainele s-a ridicat de jos si l-a impins pe micut din calea pericolului. Copilul a fost dus la mama sa, dar Simon s-a tarat cu un picior rupt si avand multiple rani interne. Cand baietelul a ajuns acasa, Simon si-a dat ultima suflare. Simon a fost alaturi de stapanul sau vreme de patru ani si a fost mereu un inger pazitor al micutului. Organizatia care i l-a dat pe Simon l-a asigurat pe nevazator ca va primi alt catel-ghid cand se va recupera complet. Gander, cainele „razboinic”. Gander a „luptat” cot la cot cu soldatii canadieni in al Doilea Razboi Mondial.

Pe 5 decembrie 1941, exact saptamana cand au avut loc evenimentele socante de la Pearl Harbor-bombardamentele, Japonia a atacat Hong Kong, pentru a smulge insula-cheie de sub controlul britanic. Gander si compania care-l avea in grija au fost nevoiti sa lupte in aceasta batalie, un conflict pe care fortele britanice l-au pierdut. Victimele au depasit 2.000 de soldati si puteau fi mai mari daca era sa luam in considerare eroismul de care a dat dovada Gander. De doua ori, el a reusit sa previna avansarea trupelor ostile, salvand viata soldatilor raniti. A treia oara, vazand o grenada cazuta in zona in care se aflau soldatii canadieni, Gander a luat-o in gura si a fugit cu ea spre japonezi; a murit cand grenada a explodat… Dupa ce a murit, ani la randul a fost recompensat post-mortem, primind medalia Dickin pentru curajul si devotamentul sau.