Recupereaza datele importante de pe HDD in cativa pasi

Oricine a avut un PC sau un laptop si l-a desfacut sa il curete de praf a observat ca in interiorul sau, pe langa placa de baza video sau de retea, exista si dispozitivul in care sunt stocate datele. HDD-ul este mult mai sensibil decat celelate componente deoarece are parti care in timpul functionarii sunt intr-o continua miscare. La o recuperare date hdd riscul pierderii lor este mult mai mare decat in cazul SSD-urilor, deoarece acestea nu sunt atat de sensibile la socuri mecanice ca HDD-urile.

Cu un hard disk se pot intampla multe: de la virusari accidentale, la clonare sau suprascriere gresita, pana la defectarea partilor mecanice ale acestuia. De aceea, se recomanda apelarea la profesionisti si evitarea folosirii programelor de recuperare gasite pe intenet deoarece acestea pot compromite sansele ulterioare de recuperare. Este extrem de important de stiut ca defectele fizice ale hard disk-urilor nu pot fi abordate folosind metode software. Pentru o recuperare date hdd completa este bine sa apelati la cel mai bine dotat si mai modern laborator pentru recuperari date din Romania, cu peste 12 ani experienta si lider de piata pe zona sa de expertiza: Quartz Data Recovery (http://www.quartz.ro). Echipa de ingineri instruiti special pentru a face fata celor mai complexe operatiuni de recuperare date hdd se ocupa de mediile de stocare intr-o camera alba - Clean room, unde informatia nu poate fi compromisa de nici un factor extern precum particulele de praf de in excces. In cadrul serviciilor de o calitate ireprosabila, Quartz Data Recovery se poate ocupa de un hard disk de la un laptop, de la un sistem clasic, dintr-un server sau de cele externe, fie ca sunt produse de Western Digital, Seagate, Samsung, Toshiba, Fujitsu sau Hitachi. De asemenea, interfata nu reprezinta o problema pentru recuperare date hdd, asa ca fie ea ATA, SATA, SCSI, SAS, ZIF sau USB, specialistii Quartz Data Recovery vor veni cu idei si solutii inovatoare pentru o recuperare integrala a informatiilor atat de importante pentru dvs. Daca problema este una logica, structura folderelor sau fisierelor este asamblata virtual astfel incat se se poata obtine acces la date.

Pentru problemele de firmware sau cele electronice, operatiunile sunt mai costisitoare si mai complicate, insa nu ating complexitatea defectelor de natura mecanica. Intr-un final, toate informatiile recuperate ajung la client, in functie de modalitatea de livrare agreata in prealabil. Cititi mai multe pe http://www.quartz.ro/servicii/hard-disk/.