Rovent, aliatul tau impotriva daunatorilor si mizeriei

Aveti foarte multe de facut si nu va gasiti timp pentru o deratizare ca la carte sau o dezinsectie si o curatenie facuta rapid si bine? Atunci aveti nevoie cu siguranta de o firma care sa va ofere toate aceste servicii, la cele mai mici preturi si fara comisioane ascunse. Pe www.vulpeaantifoc.ro aveti cea mai diversificata gama de servicii de curatenie, dezinsectie, dezinfectie, deratizare, ignifugare si termoprotectie metale.

Ignifugarea, cel mai popular serviciu pe care clientii l-au solicitat pe www.vulpeaantifoc.ro are la baza o combinare interesanta de tehnici moderne si produse profesionale straine pentru a trata lemnul si a-l face mai rezistent la foc si incendii. Din pachetul de servicii la cele mai mici preturi puteti sa alegeti ignifugare lemn, materiale combustibile, sarpante sau tratarea lemnului pentru a nu mai mucegai sau a fi atacat de daunatori. De asemenea, se apeleaza si la vopsele termospumante si tratare prin torcretare pentru a proteja eficient metalul. Astfel suprafetele lemnoase si elementele din lemn, cum ar fi acoperisurile sau alte structuri ale cladirilor vor rezista mai eficient la biodegradare si nu vor pune in pericol siguranta oamenilor care lucreaza sau locuiesc in acele cladiri.

Un alt serviciu apreciat de clientii Rovent si www.vulpeaantifoc.ro este si cel de curatenie de toate tipurile, generala, dupa constructor, dupa renovari, curatenia tip business sau biohazard. Ea poate fi prestata atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice, se face rapid, cu instrumente si echipamente de ultima generatie, in perfecta siguranta si cu cea mai mare atentie. Garantia oferita si aspectul impecabil al spatiilor curatate va va face sa reveniti la Rovent si sa apreciati munca depusa de echipa de specialisti in curatenie. Spatiile pot fi curatate individual sau pe fiecare element in parte, aparate, covoare, carpete etc.

Nu in ultimul rand, Rovent asigura si deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru scari de bloc, apartamente, spatii mari, comerciale, industriale, birouri, institutii publice, utilizand substante care nu sunt daunatoare pentru mediu si pentru animalele de companie. Asadar, servicii complete, calitate si profesionalism, preturi mici, discounturi atragatoare. Iata doar cateva avantaje pe care le aveti daca apelati si dvs. la Rovent si Vulpea Anti Foc.