Cea mai noua colectie de Biciclete CUBE, disponibila pe BikeXCS.ro!


In magazinul online de biciclete BIKEXCS.ro si in magazinele fizice BIKE XCS din Bucuresti poti gasi noua colectie de biciclete a renumitului producator german CUBE.

Cu o traditie de peste un deceniu, Cube a reusit sa ridice procesul de fabricatie si testare a bicicletelor la rangul de arta. Alege din gama noastra variata de biciclete Cube, pe cea potrivita nevoilor si stilului tau! Arunca o privire si pe echipamentele pentru ciclism de la CUBE! CUBE – look deosebit, calitate si siguranta maxima!

Comanda online o bicicleta CUBE de pe Bikexcs.ro si ai Livrare Gratuita, oriunde in tara! Intregul proces de dezvoltare si productie are loc la Waldershof. Astfel, de la prima schita, pana la testarea finala a prototipurilor, totul are loc in laboratorul CUBE cu standarde mult peste cele conventionale.

Testarea bicicletelor este realizata de catre ciclisti profesionisti. Succesul lor in competitii, fie ca participa la concursuri de mountain bike, triathlon sau ciclism rutier, confirma calitatea biciciletelor CUBE. Cand vine vorba de echipamente, Cube nu face niciun compromis. Reflectand pretul fiecarui model in parte, echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate, de la producatori de renume specializati fiecare pe cate un segment de echipament in parte. CUBE se bazeaza pe stabilitatea parteneriatelor cu dealerii si distribuitorii sai, pentru a oferi cele mai bune servicii.
Fii diferit.
Beneficiaza de tehnologia cea mai buna.
Fii individualist.
Fii parte a echipei.
Fii CUBE.