Cum sa iti amenajezi frumos casa

Nu de putine ori se intampla sa vrem schimbari, indiferent pe ce plan au acestea loc. Unii sunt avizi dupa modificari constante, altii fac lucruri care sa dureze intreaga viata si care nu mai necesita nici macar un mic retus. Pentru cei care insa sunt pasionati de design de interior, si care au nevoie adesea de bucurii marunte, un truc prin intermediul caruia se pot simti in permanenta schimbare este reprezentat de catre un bec led, o achizitie extrem de importanta in orice casa, oricat de banala ar fi la o prima mentiune.

Becurile led prezinta foarte multe avantaje iar unul dintre ele este desigur aspectul frumos, rafinat, ce poate sa imbrace mai multe nunante si desigur care poate sa fie frumos ascuns fara a ocupa prea mult spatiu. Atunci cand vorbim insa de becurile led trebuie sa luam in calcul atat avantajele cat si dezavantajele lor insa in functie de nevoi, vom da mai multa sau mai putina atentie unor aspecte. De pilda, becurile led prezinta o eficienta ridicata avand in vedere ca LED-urile actuale pot produce 100 lumeni folosind doar 1 watt de curent, dimensiunea lor este relativ redusa si o rezistenta mai mare fata de becurile fluorescente CFL, in plus becurile economice LED se distrug mai greu. un lucru ce nu trebuie uitat este faptul ca durata de viata indelungata a unui bec led reprezinta principalul avantaj al criteriilor de selectie. Pe de alta parte - lumina de intensitate este variabila avand in vedere ca ea se obtine inchizand si deschizand LED-ul cu frecvente diferite.

Iar daca ar fi sa ne raportam la neoane, trebuie luat in calcul si faptul ca un bec led nu contine mercur prin urmare nu prezinta riscuri ridicate la utilizare sau in cazul spargerii lor. Desigur ca trebuie sa fim atenti, indiferent ce alegem sa utilizam.