Greseli de evitat daca vrei sa accezi la locuri de munca Bucuresti bine platite

Cand iti cauti un loc de munca nu prea tii cont de parerile celorlati si te ghidezi dupa ce iti spune ratiunea si dupa cat de pregatit esti. Asta ar fi idealul, numai ca sunt foarte multi cei care cauta locuri de munca Bucuresti si tind sa plece urechea mai degraba la prieteni si rude care au mai trecut printr-un proces de cautare a unui loc de munca decat sa se gandeasca strict la ce sa faca sa fie mai buni.

Esecul in gasirea de locuri de munca Bucuresti se poate datora in egala masura acestui tip de gandire, dar si unor erori pe care cu totii le facem la inceput de drum si care ne pot sabota incercarea de a ne incadra pe piata muncii din tara. O eroare fatala este sa cauti doar pe site-urile cu joburi online, acolo unde ai crede ca toata lumea posteaza cele mai bune si cele mai noi locuri de munca. Gresit, acolo apar doar cateva locuri de munca mai proaste, cele mai bune pot fi gasite doar daca ai acces in interior si ti se vinde un pont sau te duci direct la firma pe care o vizezi si discuti cu cei de la departamentul de personal.

Alta greseala cand cauti locuri de munca Bucuresti este sa accepti din prima ceea ce iti iese in cale in privinta joburilor. Important este sa nu zici da cand ai gasit primul loc de munca care ti s-ar potrivi, ci sa inveti sa te vinzi si sa convingi compania ca ai reale calitati de lider si esti mereu gata de actiune. De asemenea, nu se aplica in masa la cat mai multe locuri de munca Bucuresti. Este important sa stii la ce te pricepi cel mai bine si sa aplici doar la locurile de munca care te reprezinta, sa-ti adaptazei scrisoarea de intentie si CV-ul pentru fiecare post vizat. Cei de la Resurse Umane isi dau seama imediat cand ai aplicat „ca sa fie” si cand te-ai straduit sa arati ca meriti sa fii acolo, in companie vizata. Alaturi de CV trebuie sa redactezi si o scrisoare de intentie personalizata in care sa spui pe scurt ce te recomada pentru postul respectiv, in asa fel incat angajatorul sa-si doreasca sa te cunoasca.

O greseala mare este sa spui si ce salariu iti doresti de prima data-se va considera ca iti supraevaluezi cunostintele si sansele de a ramane in companie si CV-ul tau va fi respins. Iarasi foarte important este sa nu te bazezi doar pe cunostintele tale si pe abilitati si sa incerci sa fii cat mai adaptabil la orice conditii de lucru, pentru ca asta se cauta de fapt.