Difuzarea spoturilor radio: avantajele tale

Indiferent daca detii un produs sau anumite servicii pe care le poti oferi oamenilor, unul dintre cele mai importante lucruri ca sa obtii profit este sa faci publicitate astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa afle despre afacerea ta. Unul dintre cele mai eficiente moduri de a face acest lucru este reprezentat de serviciile de difuzare spoturi radio Alba Iulia.

Principalul motiv pentru care aceasta optiune este recomandata este ca, intrucat spotul tau va fi difuzat in judetul Alba, deja ai certitudinea ca vei fi ascultat de audienta ideala pentru tine. Contrar aparentelor ce sustin faptul ca oamenii nu sunt atenti la spoturile publicitare, un procent ridicat al ascultatorilor de radio din Alba sunt interesati de serviciile enuntate in timpul pauzelor dintre emisiunile difuzate. Astfel, tu poti profita de aceasta ocazie pentru a te promova in mod rapid, eficient si simplu. Un alt beneficiu in cazul in care optezi pentru difuzare spoturi Alba Iulia este legat de aspectul financiar. Spre deosebire de alte metode de promovare, cum ar fi afisele lipite pe diverse panouri sau chiar pe stalpi, difuzarea spotului tau va fi o solutie mult mai putin costisitoare. Simultan, este si o metoda mult mai accesibila care iti va aduce mai multi clienti ca niciodata. De obicei, oamenii nu sunt foarte atenti la reclamele afisate pe panourile publicitare, insa asculta cu interes anunturile difuzate de postul lor favorit din Alba.

Progresul tehnologiei iti permite, mai mult ca niciodata, sa iti extinzi afacerea si sa oferi serviciile tale de calitate oamenilor din intreg judetul prin difuzare spoturi radio Alba Iulia. Alegerea acestei metode nu numai ca va creste popularitatea afacerii tale, dar iti va aduce si numerosi client locali care au nevoie de ceea ce tu le poti oferi.

Atac fatal

Intrucit tatal meu nu se baga la taiat porcul, fiind cam fricos de fire, chema in fiecare an de Craciun o ruda indepartata de-a sa, un oarecare Radu Capatina, care cunostea rostul acestei trebi. In acel an, porcul Costica, crescuse peste masura de mare, atigind greutatea record de douasutecincizeci de kilograme, ceea ce il facea destul de fioros, chiar si pentru taietorul de porci, obisnuit cu exemplare mai pirpirii. Dar cum pentru el nu conta dimensiunea victimei, fie el porc sau taur, adauga ritualului standard inca un pahar de rachiu si se apuca de treaba.

Prima operatie consta in legarea porcului de picioarele din spate cu un lat, aruncat din mers, trintirea lui la pamint cu picioarele in sus, si injunghierea lui. Ca si cind porcul Costica ar fi avut o premonitie in legatura cu ce i se pregatea, refuza intr-o prima faza sa iasa din cotet, rupind cu coltii scindurile cotetului si guitind aiurea, fara motiv, moment in care Capatina deserta in mincarea din troaca porcului, o jumatate de sticla cu rachiu, ca sa-l imbete. Planul se dovedi bun, deoarece porcul Costica, nesatul cum era, nu statu mult pe ginduri si halpai totul. Un sfert de ora mai tirziu, bitiindu-se pe picioare, iesi din cotet, prilej pentru Capatina sa arunce latul, sa-i imbilizeze picioarele dinapoi si sa-l rastoarne pe spate, apoi sa-i sara la beregata cu jungherul. N-apuca sa-l injunghie in inima, cum era obiceiul pe aici, cind porcul Costica se smuci in picioare, il musca pe Capatina de picior, retezindu-i-l dintr-o muscatura, si se indrepta spre noi, cu ochi injectati, cu intentia sa ne sfirtece.

Tata care urmarise spectacolul de la distanta, adica de pe prispa, impinse pidica de la pusca, ochise prelung si trase, spulberind, pur si simplu, capul porcului, in racnetele tot mai slabe a lui Capatina, care-si dadea duhul, sub ochii nostri. Facuse el de petrecanie multor porci, dar ii venise si lui rindul!

Jurnalismul online si trasaturile lui

Atunci cand vrem sa scriem stiri online din Alba trebuie sa avem in vedere doua aspecte importante. Primul face referire la cuvintele cheie care nu trebuie niciodata omise, chiar si cuvintele de legatura, asemanatoare cu cel putin un cuvant din titlu, si al doilea aspect face referire la importanta stirii, care va fi desigur data de catre titlul.

Cu cat un subiect este mai atragator, cu cat are un titlu mai incitant - cu atat acele stiri online din Alba pe care dorim sa le scriem vor avea mai mult succes. Jurnalismul online insa nu este deloc usor de facut. Acest tip de jurnalism se adreseaza indeosebi oamenilor care doresc informatia, care o cauta si nu celor care pur si simplu o primesc.

Pe de alta parte - jurnalismul online este si foarte greu de sustinut din punct de vedere financiar, avand in prim plan ideea de vizitatori pe zi. Insa in jurnalismul online se mai fac bani si din publicitate si sa fim seriosi ca acele costuri de productie de care se plang multi, sunt mult mai mici fata de jurnalismul televizat de exemplu. Totusi se pot face materiale cu mesaje audio vizuale si in mediul online, care astfel da nastere unor stiri online din Alba, chiar de senzatie. Specificul mesajului audio-vizual – deriva dintr-o suma de constrangeri care stau la baza oricarui proces de productie audio-vizuala. Principiile specificitatii au la baza anumite premise precum: mesajul este perceput in timp real, fiind fixat de jurnalisti fara posibilitatea interventiei publicului. Singura forma de control sau de protest a cititorului este schimbarea paginii de net.

Un mesaj bine construit si lipsit de ambiguitate la cele trei niveluri este cel mai bun argument pentru atragerea si mentinerea atentiei. Publicul are o atentie fragila. Aceasta este premisa pentru crearea unui mesaj dens si concis ca structura, continut si semnificatie iar mesajul este construit in echipa.