Tu stii ce tendinte mai sunt in fashion pentru vara 2015?

Odata cu venirea anotimpului calduros, doamnele si domnisoarele simt nevoia sa isi etaleze cele mai noi achizitii in materie de tinute. Tot ce vor purta femeile va fi cu siguranta accesorizat si asortat conform celor mai noi tendinte pe care le-au dat deja creatorii de moda pentru anul 2015.

Moda verii 2015 este caracterizata de revenirea in atentia designerilor de moda a trenciului, o piesa clasica care va putea fi purtata la fel de bine si peste 20 de ani. Specialistii in fashion sunt de parere ca trenciul merge foarte bine la tinute casual sau smart, este elegant si usor de asortat la orice tinuta, indiferent ca e vorba de cromatica sau de design.

Pentru anotimpul calduros se recomanda trenciul de vara, o piesa care se incadreaza in tendintele fashion ale ultimilor ani prin folosirea de materiale subtiri, fluide, lungimi mari, peste genunchi, putand fi utilizat si pe post de jacheta. Trenciul se asorteaza perfect cu pantalonii tip culottes si fustele mini, rochiile care se pot purta pe dedesubtul lui fiind lungi, inspirate din moda anilor 1970, cu tendinte catre moda actuala.

Rochiile ajung pana in zona gleznelor, vestele sunt undeva pana in zona genunchiului, iar pantalonii evazati se potrivesc de minune cu un trenci de vara lejer in ton cu cele mai noi tendinte fashion. Trenciurile de vara se pot purta si in asociere cu jeansi scurti si tricouri, rochii maxi fluide, jeansi skinny.

Tinutele business pot sa fie si mai inspirate daca, pe langa trenci, se adauga si pantaloni culottes si sandalele cu toc atat de apreciate in acest sezon. Cat despre culoare, trenciurile pot sa fie albe, khaki, dar nu neaparat sa aveti tinute in cele mai noi tendinte, conteaza foarte mult ce va place si in ce va simtiti bine.

Foarte inspirata e si alegerea imprimeului floral, trenciul se poate purta cu cordonul in talie, versatilitatea sa facandu-l irezistibil pentru orice domnisoara care se respecta.