Alegeti porti batante pentru casa sau vila dvs. si veti fi mereu in siguranta

Securitatea unei case sau vile depinde in mare masura de calitate portilor de la intrare. Pentru un plus de confort si sporirea sigurantei atat atunci cand sunteti acasa, cat si atunci cand sunteti plecati se recomanda instalarea unor porti batante de calitate. Portile batante sunt niste tipuri speciale de porti puse in miscare de niste sisteme electrice de deschidere, formate din doua brate metalice, doua fotocelule si telecomenzi, lampi de semnalizare, unitati de comanda.

Montarea sistemelor de automatizare se poate face doar de catre un specialist, intrucat aceste porti batante se pot defecta foarte usor daca o singura piesa nu este pusa la locul potrivit. Printre avantajele unor porti de acest fel se numara confortul, o mai buna gestionare a caii de acces in curtea casei, dar si siguranta mult mai buna, multe avand si sistem de alarma asociat. Portile automatizate se deschid fara actionare manuala, va pot scuti sa va dati jos din masina cand e vreme urata, au senzori speciali care impiedica inchiderea portii atunci cand sunt copii in preajma ei sau animale de companie. Cele mai bune sisteme de automatizare porti le gasiti pe automatizariporti, site-ul cu o gama variata de elemente pentru automatizare sau chituri complete. De aici puteti achizitiona la preturi bune motoare cu brat articulat pentru usi batante, foarte rezistente si simplu de montat, cu actionare rapida, kituri pentru automatizare cu unitate centrala, brate actuatoare, telecomenzi, chei de deblocare, lampi semnalizare solara, set fotocelule solare, set suporti fixare fara sudura.

Toate produsele vandute sunt de calitate, vin de la producatori cu experienta in domeniu, se asigura service, montare si reparatii in caz de nevoie. Comenzile pot fi facute online sau telefonic, se asigura suport, orice intrebari aveti legate de produse le puteti adresa departamentului relatii clienti. Pentru mai multe detalii despre oferta curenta intrati pe site-ul magazinului online automatizariporti.com.ro.