Cum stii ca trebuie sa ajungi urgent la oftalmolog?

Tratarea cu maxima precautie a ochilor este extrem de importanta pe toata durata vietii, iar neglijarea schimbarilor, oricat de mici ar fi, in calitatea vederii, sau neglijarea examenelor oftalmologice regulate pe care oricine ar trebui sa le faca, nu face decat sa ne puna vederea in pericol pe termen lung.

Medicii oftalmologi recomanda consultarea unui specialist ori de cate ori ai fie si unul dintre urmatoarele simptome:
  • Pierderea vederii sau incapacitatea de a vedea cu un ochi sau cu ambii, chiar si pentru o perioada foarte scurta.
  • Schimbari in calitatea vederii, fie ca este vorba despre flash-uri rapide care iti trec prin fata ochilor, raze de umina, plase sau raze neregulate, fie ca este vorba despre vedere distorsionata, cu linii ondulate, sau vedere apoasa, imagini modificate, halouri, vedere dubla…
  • Schimbari in campul visual, precum umbre, vedere in ceata, puncte negru sau vedere bruiata in centru sau periferic.
  • Schimbari in anatomia ochiului, cum ar fi privire incrucisata, ochi care fug spre interior, spre exterior, in sus sau in jos, durere, semne de infectie precum roseata, umflare sau supurare.
  • Schimbari in modul in care percepi culorile.
Toate sunt semne ca trebuie sa te prezinti urgent la un oftalmolog, pentru control. Daca nu stii inca unde sa gasesti cele mai bune servicii medicale oftalmologice si cauti preturi oftalmologie cat mai bune la clinici din apropierea ta, Mediprice.ro te ajuta sa gasesti intotdeauna solutia optima pentru tine. Nu iti trebuie decat cateva minute la dispozitie, sa iti introduci orasul si in linii mari adresa si Mediprice iti va gasi clinicile cele mai apropiate de tine si preturile practicate de acestea pentru serviciile medicale de care ai nevoie.

Direct de pe platforma Mediprice.ro vei putea intra in contact cu clinica respectiva si sa iti faci o rezervare daca esti decis, dupa ce ai comparat cu ajutorul comparatorului de preturi variantele oferite de platforma online.