Medicii si micile atentii

Urasc micile atentii fara de care nu te baga nimeni in seama. E de-a dreptul sacaitor. Adica eu de ce mai platesc contributiile la sanatate, daca trebuie sa mai dau si bani in stanga si drepata la toti medicii? E drept ca eu nu prea dau, fiindca nu am. Pur si simplu. Dar stiu persoane care dau sume mari, de bani pentru a se opera sau pentru a avea parte de un tratament civilizat din partea doctorilor si a asistentelor.
 
Imi pare rau dar lucrul acesta mi se par iesit din normalitate. Tu, ca si medic, ti-ai ales o cariera. Cariera despre care stiai, ca nu iti poate oferi o satisfactie financiara foarte mare. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te descarci pe pacienti. Sunt persoane care isi permit sa dea sume mari la medici, insa in general acestia aleg spitalele private. Dar cei care nu isi permit sa dea decat sume mici? Astia ce patesc? Sunt lasati de izbeliste?
 
Probabil daca nu ar fi fost tata, nu as fi avut de unde sa platesc medicul si anestezistul in sarcina trecuta. De data asta nu stiu daca voi avea, prin urmare nu stiu daca voi da bani la cineva. Cu toate ca pentru asta voi avea de suferit doar eu si micuta mea. Insa ce s-ai faci? Asta e viata si  lumea in care traim. Mi-ar fi placut si mie sa imi permit sa nasc la privat insa chiar nu pot face asta. Doar o minune, ma poate face sa nasc acolo. Dar nu asta e important. Ci important e sa fie sanatoasa pitica, in rest chiar nu ma interseaza nimic.