Miley Cyrus, aparata de Demi Lovato

Demi Lovato, prietena din copilarie a lui Miley Cyrus, este una dintre putinele persoane care nu a critica-o si nu a ironizat-o pe vedeta. Din contra, aceasta i-a sarit in aparare atunci cand prietena ei a fost atacata dur. Demi Lovato a fost invitata in emisiunea moderata de Katie Couric, unde si-a spus parerea cu privire la comportamentul lui Miley Cyrus. Aceasta a declarat ca o sustine in orice ar face pe prietena ei, dar este de parere ca din cauza actiunilor sale, adevarata ei valoare a scazut.

Actrita a afirmat: „Ea stie ce face. Multi artisti ajung sa socheze la un moment dat si nu este nimic deosebit in aceasta privinta, insa eu cred ca ea are o voce incredibila, care este cumva umbrita de aparitiile ei si de ceea ce face in afara scenei. Talentul ei este umbrit.”

Demi a mai completat ca Miley Cyrus se distreaza si ca se regaseste pe ea, isi formeaza un stil propriu. In fond, ea este „una dintre cele mai bune prietene ale mele inca de cand aveam 14 ani si asta este drumul pe care l-a urmat. Asa ca ii doresc sa aiba mult succes.”