Ce ti se accepta sa ai in bagajul de mana

Cum perioada vacantelor si a concediilor se apropie cu repeziciune, gandul ne zboara din ce in ce mai des la destinatia aleasa, locul unde vom petrece cateva zile relaxante si de neuitat. Si pentru ca zilele pe care urmeaza sa le petreceti departe de casa, sa nu se transforme intr-un adevarat cosmar inca de la imbarcarea in avion, trebuie sa cunoasteti faptul ca politica firmelor de transport aerian nu accepta bagaje de mana mai mari de 30 de kg. Din acest motiv este bine sa te informezi inainte de a pleca, la firma cu care ai ales sa pleci, in legatura cu ceea ce-ti accepta sa transporti in genta de voiaj piele pentru a evita astfel cheltuielile neprevazute.

Mai jos gasiti o lista in legatura cu ceea ce va este acceptat sa detineti intr-o geanta de voiaj piele daca o folositi pe post de bagaj de mana.

In primul rand, nu uitati sa aveti asupra dumneavoastra in bagaj banii, actele si bijuteriile pe care doriti sa le purtati in timpul vacantei. In felul acesta evitati sa le transportati intr-o geanta de voiaj piele care va merge in cala si care eventual s-ar putea pierde.

In cazul in care vreti sa aveti cat mai multe amintiri din perioada vacantei pe care urmeaza sa o petreceti si sunteti amator de fotografii sau inregisitrari, trebuie sa cunoasteti faptul ca firmele de transport aerian va permit sa luati in geanta de voiaj piele ca bagaj de mana, electronice precum: camera foto, laptop dar si altele ce intra in categoria de uz personal precum: placa de par, periuta de dinti electrica, aparat de ras etc.

In cele din urma a treia categorie de produse acceptate sa le ai in bagajul de mana sunt cosmeticele. Atentie, insa, nu toate produsele cosmetice pot fi luate intr-o geanta de voiaj piele ca bagaj de mana. Sunt acceptate fondurile de ten fluide insa pana in 100 ml si 10 recipiente care sa insumeze impreuna maximum 1 litru, ambalate in pungute transparente.

Acum ca ai aflat ce poti lua cu tine in vacanta, poti accesa si site-ul www.grandprix-originals.ro unde gasesti cele mai potrivite genti de voiaj piele, numai bune de luat in vacanta!