Invitatiile de nunta clasice si moderne, bune pentru orice tip de invitat

Nunta nu e reusita daca nu ai si invitati care sa vina de placere la marele eveniment din viata voastra. Si cum altfel ai putea sa ii faci pe invitati sa vina la petrecere si cununia religioasa decat trimitandu-le invitatii de nunta care sa ii faca sa isi doreasca sa va fie alaturi.

De obicei, la orice nunta, nuntasii sunt impartiti in doua mari categorii: cei mai in varsta si cei tineri. Tinerii se asteapta la multa creativitate din partea voastra, invitatii trecuti de prima tinerete nu prea gusta nimic mai deocheat si prefera invitatii de nunta clasice, „ca pe vremea lor”. Pe internet, magazine online cu oferte de invitatii gasesti oricand, insa nu toate stiu cum sa conceapa invitatia perfecta, adaptata pentru gustul invitatilor vostri mai greu de convins. Daca inca nu ati ales invitatii de nunta, recomandarea noastra ar fi sa aruncati un ochi pe happycards.ro, magazinul online cu cea mai mare oferta de invitatii si accesorii. Aici gasiti invitatii haioase, concepute fie pe verticala, fie pe orizontala, cu mirii desenati si zambitori, in diferite pozitii si cu ilustratii funny in jurul lor. Pentru invitatii mai batrani, exista si invitatii clasice sau moderne, sub forma de papirus, care pastreaza decenta vechilor invitatii de nunta, astfel incat invitatii sa se simta ca in prima tinerete cand primeau si ei invitatii la nunta unora de seama lor, tineri. De mare efect pot fi si invitatiile cu poza si calendar cu ziua nuntii incercuita, evidentiata.

Alaturi de invitatii, happycards.ro comercializeaza si plicuri, meniuri, numere de masa. Accesoriile de nunta, pahare, casute pentru dar, lampioane zburatoare sau figurine de tort vin in ajutorul celor care nu au timp sa alerge dupa aceste detalii si le vor dintr-un singur loc, rapid si sa fie de calitate. In plus, miresele pot alege din zeci de modele de bijuterii foarte frumoase si la preturi acceptabile, astfel ca ziua cea mare sa fie perfecta si organizata fara prea mult timp pierdut. Livrarea se face prin curier rapid, iar comenzile peste 250 de ron sunt livrate gratuit. Pentru a vedea cam cum arata o invitatie se pot comanda mostre.