N-ai auzit inca de oferta Nichiduta la leagane?

Cand e mic, copilul are mereu nevoie de cele mai interesante modalitati de distractie si cea mai buna relaxare pentru a se dezvolta normal. Pentru cine nu a auzit inca de Nichiduta, trebuie sa stiti ca e un magazin online cu articole diverse pentru copii, la preturi interesante si cu reduceri permanente la anumite categorii, in functie de sezon sau cerinte. Oricine poate gasi aici numai produse de calitate, din materiale sigure pentru copil si fara substante care pot provoca alergii, diferite modele de accesorii pentru tot ce se vinde si cele mai bune modalitati de distractie pentru cei mici.

Daca esti in cautare de leagane pentru copii, cumpara de aici leagane electrice pentru bebelusi, unele dintre cele mai ingenioase inventii recente in materie de confort si siguranta pentru copil. Leaganele sunt portabile, se pot conecta la priza, toate caracteristicile unui leagan obisnuit regasindu-se integrate in ciuda formei compacte. Bara de jucarii este special gandita pentru ca micutul sa se joace cat e ziua de lunga, se poate detasa usor, pozitiile de sezut si intins sunt ideale pentru diverse momente din zi, cand copilul incepe sa oboseasca. Depozitarea este simpla, se pliaza rapid, se poate pune oriunde, fara sa ocupe mult spatiu. In zona capului exista si o pernuta pentru un confort in plus, pot functiona si pe baterii, dar si in priza, au pana 12 melodii, sunete din natura si efecte sonore cu rol calmant. Cele trei sau cinci viteze de leganare, timerul cu temporizare si picioarele de cauciuc pentru fixare, dar si centura de prindere in cinci puncte sau utilizarea inca din primele zile de viata ale micutului sunt doar cateva dintre caracteristicile care recomanda leaganele electrice moderne.

Multe modele au panou de control electronic, telecomenzi pentru actionarea diverselor caracteristici, precum si diverse jucarii pentru umplerea timpului liber al micutului. Profita chiar acum de reducerile afiste in magazinul online si cumpara micutului tau cel mai elegant leagan electric de pe piata!