Tii la sanatatea ta si a familiei? Achizitioneaza o masina de spalat cu uscator

Astazi majoritatea aparatelor din gama de electrocasnice mari pentru spalat rufe au uscatoare incorporate, functii de uscare automata. Insa nu toata lumea isi permite o masina foarte scumpa cu o grama de functii asa ca sunt si clienti care cauta o masina de spalat cu uscator la un pret decent si cu functii de baza.

De ce ai avea nevoie si de uscator?

Ganditi-va doar ca spalati si iarna, nu numai vara, si uscarea rufelor pe balcon sau la o uscatorie dureaza si cateva zile, timp in care poate aveti nevoie de hainele spalate. Daca va cumparati un aparat electrocasnic care sa aiba si uscator, rufele se zvanta instant, intr-o ora le aveti gata spalate si uscate, nu mai stati sa intindenti rufele pe franghie si sa le luati de pe franghie. De asemenea, sanatatea noastra e protejata pentru ca orice haina uscata in aer liber poate sa se umple de praf si de microbi si sa ne trezim cu infectii foarte grave la nivel cutanat.

Uscarea rufelor in mod automat e igienica, eficienta, nu implica formarea de condens in jur sau de igrasie, se face si economie de spatiu, pentru ca nu mai ocupam tot balconul cu rufele intinse la nesfarsit, iar suportul de uscare a rufelor, mare si greu de transportat si plasat e deja istorie. Pregatirea hainelor atunci cand e nevoie de ele se poate face rapid prin programarea uscatorului, aerul fierbinte igienizeaza si mai bine hainele, pot exista uscatoare separate sau incorporate, in functie de nevoile fiecaruia si de buget.

Consumul de energie nu este mare, eficienta este maxima, iar intretinerea e simpla. Pentru modelele mai sofisticate se pot si calca hainele spalate automat, la final, in functie de natura tesaturilor. Investitia in aceste masini este una inspirata, se amortizeaza in timp si ne tine la adapost de orice pericol pentru sanatatea noastra.