La Arta Mobilei gasesti mobila bucatarie din MDF

Bucataria e cea mai chinuita camera din tot apartamentul. Tot timpul abur, fum, miros de prajeala, geamuri deschise. Daca in sufragerie sau dormitor o mobila fara pretentii poate rezolva problema, in bucatarie alegerea mobilei trebuie facuta in asa fel incat sa nu se umfle lemnul si sa reziste la umiditate. Unele dintre cele mai rezistente piese de mobilier pentru bucatarie sunt cele incorporate in mobila bucatarie mdf.

De o calitate superioara celei obisnuite, mobila bucatarie mdf este rezistenta la abur sau apa, dar si la uzura tehnica, avand o densitate a lemnului mai mare. De asemenea, se pot aplica finisaje de tot felul, forme curbate sau cromatica diversa, putand avea fie un design minimalist, fie unul mai impunator. Pe de alta parte, corpurile de mobila de MDF se pot pozitiona in toata bucataria pentru a avea acces mai usor la toate electrocasnicele si ustensilele neceare in bucatarie. Cea mai buna mobila bucatarie mdf la comanda o puteti cumpara doar de la artamobilei.ro, un magazin online cu o experienta de peste opt ani pe piata de profil. Se poate alege fie mobila standard, fie clasica sau moderna, usor de pozitionat si incadrat in spatiul bucatariei, oricat de mic sau de mare ar fi. Piesele de mobilier sunt din MDF infoliat, MDF lacuit, se poate confectiona mobila de orice marime, in culorile cerute de client si cu accesorii dintre cele mai diverse. Rezistenta mare este data de caracteristica principala a MDF-ului, care este o placa fibrolemnoasa de foarte buna calitate, speciala pentru mobilierul de bucatarie. Desi prelucrarea e mai scumpa si pretul un pic mai piperat, finisajele de efect si uzura greoaie sunt mai importante decat aspectul economic.

MDF-ul e folosit la fonturi, usile de la mobila bucatarie mdf, restul bucatilor din mobila fiind in PAL, in majoritatea cazurilor. Comenzile se onoreaza in maxim 20 de zile lucratoare, transportul e gratuit in Bucuresti si Ilfov, garantia este de 24 sau chiar 36 de luni, iar montajul si masuratorile initiale sunt gratuite.