Vreti sa petreceti Craciunul si Revelionul la Viena?

Sarbatorile de iarna nu au niciun farmec daca sunt petrecute acasa, in acelasi spatiu in care te afli si in restul anului. O iesire in strainatate e foarte buna pentru toata familia. Copiii pot sa vada pentru prima data locuri uimitoare pe care le-au vazut doar la tv sau pe Internet, in poze sau filmulete. Dvs., adultii, puteti sa redescoperiti orasele tineretii dvs. sau sa va regasiti prieteni vechi despre care nu mai stiti nimic, stabiliti de mult departe de granitele tarii natale. Un loc ideal pentru petrecut o vacanta alaturi de parinti si copii este Austria, o tara care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Visul de a vizita Viena, Salzburg, Linz, Innsbruck poate deveni realitate imediat cu Transport persoane Romania Austria de la DAVID-TRANS. Pentru ca vacanta planificata nu prea are asa de mare farmec, o idee foarte buna este sa plecati intr-o escapada pe cont propriu, mai ieftina si mai usor de gestionat. Nu trebuie decat sa va faceti rezervare pentru Transport persoane Romania Austria la DAVID-TRANS iar de restul se va ocupa echipa DAVID-TRANS. Avand la dispozitie un parc auto intreag de autocare moderne, dotate cu aer conditionat si locuri confortabile, dar si microbuze de noua locuri cu toate dotarile necesare pentru un drum placut, DAVID-TRANS asigura Transport persoane Romania Austria la cele mai inalte standarde. Oferind in Ungaria si o masa calda gratuita calatorilor care de abia asteapta sa vada splendida Austrie, firma de transport are si suprize pentru calatorii fideli si discounturi consistente pentru copii – 20 de euro – si studenti – 10 euro – din pretul de vanzare al biletelor de calatorie.

Avantajul alegerii microbuzelor elegante si confortabile este ca va vor lasa fix acolo unde vreti sa ajungeti in Viena, sa zicem, in centru, de exemplu, la o anume adresa. Daca va ganditi sa luati mai multe bagaje cu dvs. trebuie sa stiti ca veti putea pune doua bagaje gratuit in cala masinii si inca unul, tot gratuit, il puteti lua in masina, restul vor fi taxate conform tarifelor stabilite. De siguranta Transport persoane Romania Austria se vor ocupa soferii cu experienta enorma pe drumurile europene, care vor alege doar cele mai rapide si mai putin periculoase rute pentru a duce clientii la destinatie in cele mai bune conditii.

Daca vreti si dvs. sa plecati in scurt timp spre Austria, pentru a petrece concediul si vacanta de iarna, atunci trebuie sa va rezervati un loc in autocar sau microbuz chiar acum, la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau puteti sa dati un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.