Managementul cablurilor – estetic si practic

Cablurile care atarna sau firele care traverseaza intreaga casa, de care ne impiedicam la fiecare pas si pe care incercam sa le lipim de tocuri sau de praguri au un dusman de temut si foarte la indemana, de care insa uitam foarte des. Atunci cand cablurile ascunse in perete nu sunt deloc o optiune, fie din motive de comoditate, fie din motive estetice, fie din motive financiare, solutia usoara si practica este un canal cablu Legrand, care nu numai ca da un aspect mult mai aratos interioarelor casei sau sediului unei companii, ci este si usor de montat si in plus asigura o protectie esentiala cablurilor.

Canalul pentru cablu de la Legrand, DLP-S, se instaleaza foarte usor fie pe perete, fie pe pardoseala sau pe tavan, si in plus vine in cadrul unui sistem cu accesorii din care fac parte unghiuri interioare si exterioare, derivatii, imbinari pentru profile si capace, pereti despartitori, astfel ca sistemul de canal de cablu de la Legrand poate fi folosit pentru orice tip de spatiu sau de aplicatie, fie ca este vorba despre curenti slabi sau despre curenti tari. Prinderea sistemului se face foarte rapid, datorita profilelor si capacelor cu ghidare automata, iar accesoriile permit o fixare foarte buna si o imbinare estetica, perfecta pentru interioare confortabile si placute. In gama DLP-S exista canale cablu cu unul sau cu doua compartimente, care pot fi alese in functie de necesitatile fiecarui interior, si trei dimensiuni distincte (85x50, 100x50 si 130x50 mm – cu doua compartimente - toate cu lungimea de 2 metri), dar si varianta universal (100x50 mm), toate de culoare alb.

Temperatura de utilizare este cuprinsa intre -5 si +60 de grade Celsius, nu propaga flacara si confera izolare electrica si protectie impotriva socurilor mecanice si in plus nu au caracteristica de continuitate electrica. Aparatele din gama Mosaic sunt perfect compatibile cu sistemul DLP-S, si se monteaza foarte usor.