Gaseste cele mai bune oferte de case de vanzare

Achizitionarea unei case este un pas important pe care ar trebui sa-l „cantaresti” asa cum se cuvine mai ales daca ai buget limitat. Inainte de a lua o decizie de cumparare case de vanzare sisesti trebuie sa te gandesti cam ce fel de casa iti trebuie, pentru ce vrei sa o folosesti si cat de mare sa fie. De exemplu, poti lua case de vanzare Sisesti cu parter, etaj si pod mansardabil, „la rosu” sau „la gri”, cu parcari, teren inclus, pentru care poti face si contract special pentru finisaje si amenajarea ulterioara a curtii.

Avantajele caselor amplasate in zona Baneasa Sisesti sunt date de apropierea de padurea si lacul Baneasa, de posibilitatile infinite de relaxare ca la carte, departe de agitatia orasului, de constructiile anti-seismice, proiectate cu grija, dar si de eficienta energetica ridicata case de vanzare sisesti. Proiectul de casa este detaliat la fiecare constructie de la cecasa, sunt prezente si imagini din timpul constructiei sau grafica 2D a viitoarei locuinte, cu tot cu gradina. Schitele caselor sunt realizate detaliat, pentru a se vedea exact pe ce se dau banii. In plus, diferenta mare dintre „la gri” si „la rosu” ar trebui sa puna in garda cumparatorii-ideal ar fi sa se documenteze foarte bine inainte de a bate palma. „La gri” inseamna ca o constructie nu are finisaje interioare si e cu 10-20% mai ieftina. Poate fi si in avantajul cumparatorului, pentru ca fiecare isi poate face ce finisaje vrea. Totusi, tencuiala exista, tamplaria termoizolanta este si ea, usa exterioara, reteaua electrica si sanitara. De aici, cel care cumpara poate sa ia gresie, faianta, parchet, usi de interior de care vrea, dar si fel de fel de obiecte electrice si sanitare. Spre deosebire de constructia „la gri”, cea „la rosu” are fundatie, pereti ziditi, sarpanta, structura acoperisului, dar nu include invelitoarea acoperisului.

Finisajele de tot felul, instalatiile din toata casa, geamurile termopane nu sunt incluse in casa „la rosu”. Asa ca aveti grija mare ce scrie pe hartia pe care o semnati, pe contract. Accesul la case de vanzare sisesti, indiferent de pretul lor, se face dinspre Drumul Regimentului, Drumul Piscul Pietrei, Piscul Mare, Varful Berivoiului Mare sau chiar din Soseaua Odai. Drumurile sunt practicabile, sunt pietruite, usor de parcurs.