Cele mai noi tendinte fashion primavara-vara 2016

Moda se schimba mereu. Cu fiecare sezon apar lucruri noi, idei si mai bune de asociere a culorilor sau a texturilor, poate nuante care se potrivesc mai bine unei anumite personalitati. Designerii si marile case de moda s-au gandit deja la noile tendinte din fashion pentru sezonul primvara-vara 2016, cazand de acord asupra faptului ca o cromatica feminina, in care predomina rozul sau rosul si coraiul va fi perfecta pentru orice aparitie in zilele calduroase ce vor veni.

Primavara debuteaza cu revenirea pantalonilor cu talie foarte joasa, in contrast cu moda anului trecut, cand se purtau fara probleme cei cu talie inalta. Nu vor lipsi din peisaj jachetele cu o croiala lejera, inspirate din textura halatelor feminine din matase. Rochiile si bluzele cu taieturi in zona umerilor vor fi in centrul atentiei, imprimeurile colorate vor fi cautate, la fel si rochii ieftine foarte lungi. Culorile pe care le vom putea alege pentru tinutele noastre vor combina designul urban cu vegetatia luxurianta, nu vor mai tine cont de diferente culturale sau de sex, indrazneala fiind cea care va dicta gusturile in materie de combinatii cromatice. Dintre culorile vedete din fashion 2016 amintim rose quartz, care transmite un oarecare confort emotional liniste, limpet shell, inspirand ideea de fresh, cuminte, dar si snorkel blue, albastru maritim mai altfel, care transmite energie, veselie.

Primavara ce va veni in curand va fi dominata si de culori precum peach echo, asemanatoare portocaliuluui si oranjului, care inspira caldura, liliac gray, green flash, aducand o nota de prospetime si urban in orice tinuta. Alte culori pe care le poti incerca fara probleme in sezonul primavara-vara sunt fiesta, o culoare vibranta, jucausa, plina de entuziasm si serenity, apropiata de albastrul senin al cerului de vara, inspirand libertate si calm, foarte buna daca va doriti sa evadati intr-o lume virtuala mai linistita.