Portalurile care permit compararea preturilor serviciilor medicale va pot scuti de drumuri prin oras si timp pierdut


Cel putin o data pe an este bine sa solicitam medicului de familie un set complet de analize medicale. Mai bine de 80% dintre deciziile medicale luate in spitale se bazeaza pe analize medicale si pe rezultatele lor, la fel cum aproape toate deciziile legate de o boala mai deosebita se iau in cabinetele medicilor de familie doar pe baza analizelor. Analizele medicale sunt utile intrucat pot indica foarte simplu daca un pacient are o stare de sanatate buna sau daca are nevoie de ingrijiri medicale.

O simpla privire pe rezultate poate ajuta medicul sa prescrie un tratament corect, sa solicite ajutorul altui coleg din alte sectii pentru a salva un pacient cu o boala ce poate evolua brusc. Analizele medicale se pot face in clinici si policlinici, in cabinete private si centrele speciale pentru analize. Costurile pot fi suportate de casele de asigurari, unele analize se fac doar cu bani. In fiecare oras sunt multe locuri unde putem face analizele prescrise, este bine sa ne informam periodic despre cele mai bune si mai ieftine alternative pentru a sti mereu unde sa mergem cand avem nevoie.

Portalurile tip comparator de preturi pentru analize de sange sunt un instrument extrem de util din mai multe puncte de vedere. In primul rand comparatoarele de preturi au selectate cele mai bune clinici din marile orase, au afisate toate preturile, preturile se pot compara pentru a lua de fiecare data cele mai bune decizii. In al doilea rand comparatoarele de preturi pentru analize de sange pun la dispozitie si toate detaliile despre clinici si cabinete private, link-uri catre site-urile oficiale pentru programari, harti interactive pentru orientare si detalii despre decontari CAS.

In al treilea rand preturile se pot compara rapid pentru aceeasi clinica sau pentru clinici diferite, motoarele de cautare si filtrele, categoriile simplifica si mai mult procesul de cautare al informatiilor dorite despre cele mai bune preturi. Din doua click-uri stiti unde sunt cele mai ieftine clinici pentru a merge la analize, nu va deplasati si nici nu pierdeti timp pe la cozi interminabile.