Descopera Romania

Desi Romania ar putea avea o celebra reputatie a unor vampiri bantuind un castel intr-o zona rurala intunecata si umeda, tara are cu siguranta mult mai multe de oferit decat un simplu trecut sinistru. Romania este cea mai mare tara dintre statele balcanice, cu o oferta mare de activitati si distractii. Aceasta tara reprezinta o combinatie diversa intre otomani si influentele romane, oferind o cultura foarte placuta, care necesita sa fie descoperita in orice moment al anului, chiar si de proprii locuitori.

In Romania exista mai multe orase care au acces la mare, Dunare si lacuri, lucru care ofera mari oportunitati pentru sporturile nautice. Exista, de asemenea, si multe trasee si parcuri nationale, care ofera oportunitati de drumetii, precum si acces la explorari in natura. Insa pentru a te bucura de toate acestea, trebuie sa te cazezi la una dintre cabanutele cu traditie din satele de pe langa marile orase. Fie ca alegi o cazare Busteni, Brasov sau Sibiu, cultura din Romania ramane una la fel de neasteptata si intriganta.

Amintirile unui trecut intunecat si arhitectura gotica se transforma incet in piloni istorici, pastrand o cultura plina de oameni care sunt mandri sa lucreze pentru schimbarea tarii lor. Exista si un interes istoric uimitor in multe dintre orasele tarii, acesta regasindu-se prezent in diversele cladiri, biserici si restul de monumente istorice din patrimoniu. Comunitatea plina de viata din Romania ofera, de asemenea, o mare perspectiva asupra modului de viata al tarii prin prezentarea alimentelor, mestesugurilor si modului general de viata la targurile deschide in majoritatea oraselor cu traditie.

Exista totodata si multe orase ciudate in Romania, in care inca se mai simte acel iz al lumii vechi. Muzica si dansul din tara sunt la fel de primitoare ca invitatia la un pahar de vin, lucru care face cinste continua Romaniei. Fara indoiala Romania are multe de oferit si, cu siguranta, nu se va opri aici.