Alegeti un avocat specializat in imobiliare din Timisoara

Piata imobiliara a cunoscut fluctuatii imense imediat dupa declansarea crizei economice si in Romania. De la preturi astronomice s-a ajuns in cateva luni la preturi derizorii pentru apartamente care pana nu demult erau considerate un lux. In afara de preturile cu mult sub normalul imobiliar, criza a afectat si modul in care opereaza brokerii imobiliari. De multe ori cumparatorii sau vanzatorii nu stiu de o clauza care nu e de partea lor, li se ascund anumite detalii pana la vanzare sau cumparare, autorizatiile de constructie nu sunt intotdeauna in regula.

In acel moment niste avocati din Timisoara pot solutiona orice conflincte de natura legala. Daca sunteti din Timisoara si aveti nevoie de un avocat imobiliare Timisoara atunci Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii (avocatul-meu.ro) este solutia cea mai buna pentru dvs. Avocatii cu peste 16 ani experienta, specializati si in piata de tranzatii imobiliare, pot verifica pentru dvs. tot ce tine de o tranzactie imobiliara – acte, eventuale litigii si natura lor, revendicari si legalitatea lor. Dupa ce se va clarifica situatia existenta inainte de semnarea contractului, respectivul avocat imobiliare Timisoara va va ajuta cu negocierea si redactarea contractelor de antrepriza si subantrepriza in constructii sau a celor de vanzare cumparare. O atentie sporita va fi acordata si clauzelor contractuale. Un avocat bun timisoara de la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii va negocia la sange clauzele contractuale si va incerca sa le elimine pe cele care nu sunt favorabile clientului. In cazul contructiei, avocat imobiliare Timisoara va obtine documentatia si autorizatia, va inregistra in cadastru noua constructie si se va ocupa si de documentatia de apartamentare divizare.

Pe langa toate aceste servicii, un avocat bun timisoara va analiza situatia imobilelor si investiilor imobiliare in vederea obtinerii altor autorizatii si aprobari. Nu in ultimul rand, acelasi avocat care se ocupa de imobiliare poate sa va ofere asistenta juridica pentru revendicari si retrocedari, poate redacta actiuni in justitie si va poate reprezenta la proces.