Lenjeria unui copil

Fericirea copiilor este una dintre cele mai pretuite fericiri pentru intreaga comunitate si in special pentru parinti. Surasul lor, seninatatea fruntii si maretia ochilor nevinovati trebuiesc pastrate in almanahul vietii, prin amintiri, prin straduinte si prin alegeri.

De cand se nasc, cu totii avem grija sa le oferim ceea ce este mai bun: dragoste, protectie si nu in ultimul rand un somn pe masura intr-o lenjerie de pat cat mai confortabila. Cea mai mare parte a timpului de sugari o petrec dormind si de aceea este datoria fiecarei mamici de a le oferi calitate si caldura micilor nazdravani. Pielea lor sensibila trebuie protejata printr-o igiena corespunzatoare a lenjeriei cat si prin proprietatile ei. Asa cum copiii sunt cei care insenineaza prin zambet si ghidusii zilele parintilor si acestia la randul lor trebuie sa le asigure cele mai bune conditii de trai si odihna. Cresterea copiilor poate fi insotita de o lenjerie de pat care sa le stimuleze imaginatia. Personajele din desenele animate pot deveni cei mai buni prieteni si pot usura munca parintilor in orele tarzii ale noptii cand se refuza cooperarea si sincronizarea cu luna. O astfel de lenjerie de pat are capacitatea de-a ademeni copilul si de a-l imbuna. Odata ce personajul preferat se pregateste de somn acesta il ademeneste pe cel mic sa ii urmeze exemplul. Un model de lenjerie universal valabil este cel cu animale. Copilul o va aprecia in special daca regaseste animalutul lui preferat iar rezultatul va fi un somn mai linistit si parinti mai fericiti. Exista o varietate mare de modele din care se poate alege o astfel de lenjerie iar surpriza primirii unui partener de somn este de nepretuit pe chipul copilului. 

Amenajarea camerei celui mic are un rol important in viata unei familii iar alegerea lenjeriei de pat completeaza imaginea acesteia si-i ofera copilului, sentimentul de apartenenta personalizata.