Cum sa alegi corect cauciucuri de iarna online?

De cand Internetul ne-a cucerit vietile, totul pare mai usor daca e facut online. Cumparaturile se fac din doua click-uri, transferurile bancare dintr-un click, platite sunt automate. Asa ca de ce sa nu cumparam si cauciucuri de iarna tot online, nu? E simplu, usor de facut, iti vin acasa imediat, nu stai sa cari de ele, sunt de calitate, preturile sunt mai mici decat in magazinele offline. Insa pe online e putin mai complicat de ales cauciucuri iarna care sa se potriveasca masinii tale.

Ca sa nu gresesti si sa ramai si cu banii dati si cu cauciucurile in garaj, trebuie sa te uiti atent pentru ca anvelopele sa mearga puse pe jantele de la autovehiculul tau. Cand alegi cauciucuri iarna online trebuie sa tii cont de dimensiunile inscrise pe cauciucurile vechi sau de marimea jantei. Nu te increde in certificatul de inmatriculare, pentru ca te poate insela la dimensiuni. Analizeaza janta si vezi exact ce dimensiuni are. In plus, ai grija ca dimensiunea sa apara si pe talonul masinii, nu numai in cartea masinii, altfel esti pasibil de amenda. Nu multi stiu ca din 2012 eticheta de franare, consum si zgomot este obligatorie si apre pe cauciucuri iarna, asa ca urmareste acest detaliu cand comanzi online. De preferat sa cautati cauciucurile cu protectie la janta pentru a rezista janta la zgarieturi sau lovituri puternice cauzate de pietre, de anumite bucati de gheata poate. Si mai important e sa ai un cauciuc de marca, pe care sa te poti baza.

Pe anvelopex.ro, magazin online cu tot ce iti trebuie pentru a-ti echipa masina de iarna-anvelope, jante, accesorii, gasesti cele mai bune cauciucuri de iarna, la preturi mici in comparatie cu celelalte de pe piata, jante din otel sau aliaj de o calitate exceptionala. Livrarea e rapida, comanda se preia si telefonic iar garantia calitatii e asigurata.