Chestionare auto online

Examenul pentru permisul de conducere: floare la ureche pentru unii, film de groaza pentru altii. In timp ce unii trec imediat de examenul din sala, unde trebuie sa raspunda intrebarilor teoretice, sunt si persoane care se impotmolesc de cativa ani la sala, din pricina unor intrebari care le dau batai de cap. Pentru toti acestia s-au invetat un numar urias de chestionare auto, atat in carti cat si online, toate facute sa ajute viitorii soferi sa invete mai usor, sa isi insuseasca si sa isi stabilizeze bine informatiile, asfel incat sa nu o mai dea in bara la sala. 

Desi lucrurile par a sta foarte simplu cand vine vorba de teorie si de raspunsurile la intrebarile din cartea pe care cu totii o invatam ca pe poezie, nu de putine ori am auzit in jurul meu prieteni si colegi care au picat examenul pentru permisul de conducere din pricina unei intrebari mai tricky, careia nu au resit sa-i intuiasca raspunsul. Odata aflat rezultatul negativ la examen, toti acestia si-au jurat ca data viitoare isi vor invata lectia mai bine. Si cum altfel sa o faca decat rezolvand cat mai multe chestionare online. Slava Domnului, internetul este plin de astfel de teste si chestionare, care nu fac altceva decat sa vina in sprijinul viitorilor soferi. Mare atentie ca aceste chestionare sa fie cele ale DRPCIV - directia din cadrul Ministerului de Interne care are in sarcina eliberarea permiselor de conducere - pentru ca numai asa veti putea fi siguri ca aveti in fata chestionare auto asemanatoare cu cele pe care le veti primi in timpul examenului. 

E important ca aceste chestionare pe care le rezolvati acasa sa aiba aceeasi structura ca cele din examen, astfel incat orice viitor sofer sa fie cat mai familiarizat cu procedura si sa nu mai aiba parte de situatii nedorite.