Biciclete, masini, jocuri si momente de viata

Deschid usa apartamentului pentru a nu stiu cata oara. Cheia se invarte greu in broasca asta obosita de timp. Dupa cateva incercari, am in sfarsit acces in holul cu pereti ingalbeniti. Ar trebui sa varuiesc apartamentul asta. De cand l-am inchiriat, acum 4 ani de zile, de la batrana aceea care mirosea a tiger balm, nu am facut nicio mare modificare, desi am promis ca am sa fac cateva. De aceea am si reusit sa il inchiriez atat de ieftin, pana una, alta. Intru in sufragerie. Mirosul de pufuleti cu branza parca e mai puternic azi, la cateva zile de la deschiderea pungii, decat in ziua in care am deschis-o. O mai fi imbatranit branza, imi spun in sinea mea. Langa punga de pufuleti de pe masa, gasesc restul de senvis pe care nu l-am mancat acum 2 zile cand am trecut ultima oara pe acasa. Da, ce sa spun. Nu sunt o fiinta obisnuita. 

Consider viata o colectie de momente, nu o insiruire finita de secunde. De aceea nu port ceas. Nu cred in timp. Timpul e profan, momentele, amintirile, sunt divine. Dau drumul la LED-ul imens, cu gandul daca as fi putut, la cata aparatura am cumparat in timp, cu banii aceia sa fi cumparat apartamentul asta in loc sa il inchiriez. Eh, micile placeri conteaza mai mult. Apas pe x-ul de la joystick si Xbox-ul se trezeste la viata. De multi ani, joc jocuri cu masini. Dependenta e un lucru negativ, spun specialistii. Daca e asa, nu stiu. Jocurile astea imi pastreaza ratiunea cat se poate de pura. De ce jocuri cu masini? Pentru ca sunt jocurile care ma fac sa intru in transa in care gandurile mele se opresc. Am mereu senzatia ca am o infinitate de ganduri care se rotesc in tornada in mintea mea si tulbura sufletul meu. Nu mi-am cumparat masina pentru ca, la cum conduc bolizii astia pe ecran, cred ca as fi un pericol pentru pietoni. Sunt un pericol si pe cele doua roti ale bicicletei de 2000 de euro pe care am cumparat-o de la olandezul ala simpatic......Inapoi la jocuri cu masini.....

Mai am cateva curse si il termin si pe asta...sper sa gasesc unul la fel de bun, ori am sa ajung sa incep cariera de la 0 in jocul asta, asa cum am facut-o de atatea ori pana acum. Ridic ochii, ma uit la ceasul batranesc de pe perete. E 12:25 AM. Ar trebui sa ma culc.....Maine am misiunea de a gasi un alt joc la fel de bun ca asta.