Ziua Marinei in Constanta

Ziua Marinei reprezinta in fiecare an un prilej de celebrare si de spectacol in Constanta. Din nici un an nu lipsesc paradele militare, demonstratiile marinaresti dar si aviatice, jocurile, asa cum nu lipsesc nici concertele si momentele artistice pregatite special pentru marcarea acestei zile speciale la malul marii. Pentru ca este un eveniment cu o incarcatura atat de mare, Ziua Marinei aduna la Constanta oaspeti din toate colturile tarii dar nu numai, an de an aici venind chiar si turisti straini care asista la desfasurararea inedita de forte. De asemenea, nu lipsesc marinari activi si in retragere, oficialitati locale si inalti demnitari, toti bucurandu-se de festivitatile prilejuite pe 15 august de Ziua Marinei.

Si in acest an hotelurile si restaurantele constantene sunt gata sa isi primeasca oaspetii asa cum se cuvine, cu servicii de cea mai buna calitate. Este si cazul Balada Nej, unul dintre locurile in care cu siguranta turistii care ajung aici si cauta serviciile unui hotel 4 stele Constanta se vor simti tratati regeste si nu vor regreta alegerea facuta. De altfel, hotelul beneficiaza de un rating excelent pe TripAdvisor, iar review-urile utilizatorilor site-ului care au ajuns la Constanta sunt printre cele mai favorabile.

La Balada Nej modernul si utilul se imbina in mod fermecator cu aerul retro, fara a uita insa de calitate si de bun gust. Hotelul – desi amplasat chiar in inima Constantei si usor accesibil din orice directie - este unul foarte intim, cu 20 de camere dintre care 10 matrimoniale si zece duble, care insa se pot modifica dupa dorinta oaspetilor, este construit in stil medieval superb, un stil care isi face simtita prezenta chiar de la intrarea in receptie, dominata de candelabre, semineu si pardoseala din lemn si piatra. Camerele, mari si spatioase, sunt si ele mobilate cu foarte mult bun gust si ofera o experienta speciala si un confort aparte.