Afa Stem Complex - regenerare din interior pentru organism

Algele albastre-verzi, desi nu foarte populare in randul marii mase a populatiei reprezinta unul dintre alimentele cele mai bogate in nutrienti de pe intreaga planeta. Dintre aceste alge doua sunt mai cunoscute si, in consecinta, mai consumate. Vorbim despre spirulina si despre alga Aphanizomenon flos-aquae (mai cunoscuta drept AFA). Ambele, atat spirulina cat si AFA au statutul de super-alimente datorita concentratiei foarte ridicate de proteine, vitamine si nutrienti pe care acestea le contin.

Cele mai multe produse realizate din alge albastre-verzi contin AFA recoltat din sudul statului american Oregon, in perioada vara-toamna, intre lunile iunie si noiembrie. Alga este filtrata si apoi purificata prin centrifugare, apoi racita si inghetata sau deshidratata la temperaturi foarte scazute si apoi folosita ca si pulbere. Algele albastre-verzi reprezinta 70% proteine vegetale si contin niveluri ridicate de beta-caroten. Un alt punct forte al acestor alge, despre care din pacate se stiu mult prea putine, este acela ca puterea lor rezida in concentratia foarte mare de nutrienti – peste 65 de vitamine, minerale si enzime si spectrul complet de 8 aminoacizi esentiali, toate aceste componente fiind foarte usor de absorbit de catre organismul uman. De asemenea, AFA (Aphanizomenon flos-aquae) contine si clorofila cea mai activa din punct de vedere biologic. Acesta este si motiul pentru care medicina traditionala se foloseste de aceste super-produse pentru vindecarea sau ameliorarea unor boli sau afectiuni care de-a lungul timpului s-au dovedit adevarate provocari si borne de netrecut pentru medicina alopata. Astfel, unul dintre produsele naturale 100% care imbina beneficiile AFA si ale spirulinei, combinate in acelasi timp cu beneficiile unei alte alge de asemenea de apa dulce – Chlorella – este Afa Stem Complex, un adevarat stimulator al sistemului imunitar, dar si un stimulator al productiei de celule stem adulte, un antioxidant renumit si un stimulator al regenerarii celulelor nervoase.

Pe de alta parte, Afa Stem Complex reuseste prin compozitia sa sa favorizeze necrozarea formatiunilor tumorale, reusind astfel sa opreasca evolutia a diferite tipuri de cancer, iar in acelasi timp este un bun radioprotector si chemoprotector. Insa ceea ce este extrem de important si apreciat la Afa Stem Complex de la http://cufarulnaturii.ro sunt rezultatele extrem de favorabile intr-un domeniu nou: stimularea producerii de celule stem. La adulti celulele stem au functia de a repara celulele afectate din diverse motive din intregul organism. Din nefericire, insa, pe masura ce avansam in varsta, celulele stem au o capacitate mai redusa de a se regenera si sunt mai vulnerabile la stresul oxidativ. Aceasta are ca rezultat faptul ca organismul este mult mai putin capabil sa se repare prin forte proprii. Studii dintre cele mai amanuntite, desi de ultima generatie, au scos in evidenta faptul ca un extract de etanol din AFA poate contribui la proliferarea celulelor stem umane, ceea se se traduce prin aceea ca administrarea de produse pe baza de AFA poate face ca organismul uman sa se refaca mult mai rapid din interior, prin intermediul celulelor stem.

In plus, AFA Stem Complex a dat rezultate foarte bune folosit ca adjuvant in refacerea dupa tramatisme sau interventii chirurgicale diverse, hepatite virale A, B, C, deficiente imunitare, leucemii, dar si in tratamente invazive pentru cancer de diverse tipuri (chimioterapie, radioterapie), etc.