Masinile de spalat cu uscator va fac viata mai usoara si mai simpla

V-ati saturat de rufele pline de apa si de intinsul pe sarma, zile intregi de asteptat pana se usuca camasa cea noua? Toate acestea pot fi doar o amintire urata cu noile electrocasnice mari din categoria masini de spalat cu uscator de la Rombiz pe care le puteti vedea accesand linkul rombiz.ro/masini-de-spalat-rufe/filtre/caracteristici-generale-uscator-da.

Pe rafturile magazinului virtual puteti gasi cateva dintre cele mai bune modele de aparate electrocasnice pentru spalat rufe, avand caracteristici de top si de la producatori al caror brand s-a impus pe piata de profil prin eficienta si calitatea sporita a pieselor folosite si functiilor oferite. Masinile de acest tip au pana la noua sau unsprezece kilograme capacitate de incarcare, capacitatea de a usca pana la sase kilograme, chiar sapte sau opt de rufe proaspat spalate si 1500-1600 rotatii pe minut. Au incarcare frontala, sunt automate, au selector de centrifugare si display LCD, clasa de eficienta la spalare si centrifugare este A, tamburul este din inox. Aveti la dispozitie 16 programe, inclusiv program de spalare rapida, de prespalare, pentru bumbac, sintetice si lana sau delicate. Fiind produse premium, masinile de spalat cu uscator au functii de siguranta pentru copii, protectie impotriva inundatiilor, sistem de detectare a spumei, dar si sistem de reglare a consumului de apa. Sunt silentioase, nivelul de zgomot la centrifugare fiind de doar 50-80 dB.

Pe LCD sunt vizibile informatii despre temperatura, timp ramas si programul in desfasurare, cuva e din plastic la unele modele, au si program pentru camasi, program mixt, sport si usor de calcat. Eficienta lor sporita tine si te timpii de spalare mult mai mici decat in cazul masinilor de spalat clasice, consumul de energie este mai mic, la fel si capacitatea de stoarcere si uscare. Pentru un plus de confort si de stabilitate, modelele de masini de spalat prezentate pe site sunt dotate cu functii speciale care le prelungesc viata si le ajuta sa faca fata mai bine unei utilizari dese.

La un pret excelent si o calitate care va va convinge de la prima spalare, masinile de spalat puse la dispozitie de Rombiz vor deveni in doar cateva zile cei mai buni prieteni ai dvs. care va scot din orice incurcatura legata de lenjerie si haine si de curatenia lor.