Ce trebuie sa stii despre baterii de bucatarie

In afara de dormitor si de baie, bucataria este locul in care ne petrecem cel mai mult timp. Pentru gospodine bucataria se transforma intr-un adevarat sanctuar, in care gustul si mirosurile irezistibile se imbina perfect, creand o atmostfera unica. Intr-o bucatarie moderna, totul trebuie sa aiba o functionalitate extinsa, sa fie cat mai bine adaptat designului si sa fie cat mai eficient. Folosite mai mereu cand gatim sau dupa ce am terminat de mancat, bateriile de bucatarie moderne sunt foarte utile atat prin functionalitate, cat si prin design.

O baterie ar trebui sa fie in primul rand din materiale de calitate, sa nu rugineasca, sa nu aiba difunctionalitati care pot crea neplaceri, sa poata filtra apa, care e mai mereu plina de rugina. Pe casasibucataria.ro, magazin online care comercializeaza o gama variata de produse pentru intreaga casa, puteti gasi cele mai bune si mai eficiente baterii de bucatarie din alama (bronz), cu finisaj din crom, bronz, colorate diferit, pentru a se incadra perfect in designul bucatariilor. Bateriile sunt monocomanda sau cu doi robineti, marcaje de apa calda, apa rece, au garantie 5 ani, au cartus cu disc ceramic, pot fi si din inox, sunt rezistente, se monteaza usor, in productia bateriilor fiind implicat un procedeu suplimentar de galvanizare, Procedeul Apa Pura. Acest procedeu de productie baterii de bucatarie nu permite metalelor toxice sa intre in apa potabila. Cartusele folosite optimizeaza consumul de apa, permitand mixarea apei si nedepasirea unui debit de 12l/minut.

Tot pentru a va ajuta sa faceti economii, bateriile vandute de casasibucataria.ro au aeratoare cu reductoare de debit-economia de apa ajunge si la 30%, fluxul jetului e stabil. Elementele componente ale bateriilor care sunt din cauciuc sunt produse din polimeri ce contin compusi non toxic. Toate produsele achizitionate de pe site sunt originale, fabricate in Grecia si Italia, coletele se pot verifica la livrarea, plata este securizata, transportul este gratuit pentru comenzi peste 350 lei. Profitati chiar acum de oferta de pe casasibucataria.ro si puteti face economii de pana la 700-800 ron!