Cum sa porti in viata de zi cu zi pantalonii de trening

Pantaloni de trening pentru barbati nu mai sunt ce purta tata cand facea piata sau se ducea cu baietii la bere: acum pantaloni trening barbati sunt adevarate resurse nesecate de inspiratie in domeniul modei si pot fi purtati chiar si la servici, daca nu ti se impune un cod vestimentar.

Cum au transformat designerii un articol de imbracaminte destinat exclusiv sportului in haute couture? Citeste in continuare si afla si tu!
 
Lookul de pasa
O pereche de pantaloni trening barbati cu elastic la glezne pot fi transformati complet cu ajutorul imaginatiei, pentru a te transforma intr-un adevarat pasa descins din seraiurile turcesti. Alege pantaloni negri, care se bluzeaza in partea de jos si combina-i cu o camasa gen ie, fara guler, cizme inalte si o vesta lunga, cu fente laterale. Aceasta tinuta lungeste si ofera un aer misterios pe care fetele il vor adora. In plus, vei atrage atentia imediat ce intri in incapere.

Smart-sport
Pantaloni trening barbati combinati cu cizme peste glezna, un pulover cu dungi din lana si un sacou te vor ajuta sa te simti comod si sa fii in tendinte in zilele reci. Daca esti un barbat care nu se teme de combinarea texturilor, alege un sacou de catifea. Tonurile cele mai bune pentru aceasta tinuta sunt gri, galben mustar si bej.
 
Combinatii de imprimeuri
Designerii au mers mai departe de regulile modei si au inceput sa propuna combinatii interesante de imprimeuri. Daca vrei sa incerci marea cu degetul si sa fii cel mai trendy baiat din club, incearca sa combini pantaloni trening barbati cu un model in relief, cum ar fi niste drapaje ori dungi pe laterale ori in zona genunchilor cu un tricou in dungi. Daca vrei sa fii chiar “ca la carte”, adica exact ca pe catwalk, cauta o pereche de pantaloni trening barbati cu buline ori alt imprimeu evident, insa cu o croiala simpla.
 
Costumul fals
Spuneam ceva despre purtarea unor pantaloni trening barbati la servici. Dezvoltam ideea cu doua exemple de tinuta care il poate impresiona pe orice sef (cu conditia sa fie femeie). Alege o pereche de pantaloni cu imprimeu army si adauga un tricou galben sau verde pal, apoi completeaza lookul si army boots si un sacou cu o croiala sport. Daca afara este prea cald pentru cizme, merg si tenesi albi. O doua tinuta este un pic mai sobra: pantaloni trening barbati maro inchis sau albastru inhis, combinati cu tenesi albi, o camasa alba deschisa la doi nasturi si o vesta sau un sacou in nuanta pantalonilor constituie un truc sau un hack (daca vrei sa spui asa, mai modern) pentru tinuta traditionala la costum.